Клей Томпсон відреагував на переведення на лаву запасних “Голден Стейт” в кінцівці матчу

Клей Томпсон відреагував на переведення на лаву запасних "Голден Стейт" в кінцівці матчу 1 - basket.com.ua

Захисник “Голден Стейт Ворріорз” Клей Томпсон прокоментував перебування на лавці запасних наприкінці матчу регулярного чемпіонату НБА проти “Бруклін Нетс” (109:98)

Томпсона замінили за 7:19 до сирени. Головний тренер Стів Керр віддав перевагу новачку Гі Сантосу. Клей залишився на лаві у вирішальні хвилини вдруге за останні три матчі.

“Так, це незвично для мене. Ви серйозно? Спочатку ти був одним із найкращих гравців, а тепер… Це непросто для будь-кого. Буду чесним, це дуже непросто. Фізично почуваюся відмінно. Якщо говорити про психологічний стан, то тут дещо складніше. Але в житті все так і влаштовано, всяке буває, чи не так? Але я не злюся. Радий за молодих хлопців. Так, ми перемогли. У цій лізі непросто перемагати”, – сказав Томпсон.

Стів Керр пояснив рішення замінити Томпсона.

“Я вирішив залишити на майданчику ту п’ятірку, бо хлопці боролися, у них пішла гра, вони впоралися. Клей в порядку. У нього цього сезону то злети, то падіння. Це непросто для людини, яка була такою успішною, гравець Залу слави має справу з усіма цими травмами, це непросто для будь-якого гравця, вік. Але він має міцну психіку”, – заявив Керр.

Розігруючий “Ворріорз” Стефен Каррі, коментуючи заміну Томпсона, сказав: “З віком гравцям необхідно перебудовуватися, щоб намагатися і надалі перемагати”.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1913

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.