Кабмін України розглядає повернення вболівальників на трибуни

Кабмін України розглядає повернення вболівальників на трибуни 1 - basket.com.ua

Кабінет міністрів України доручив Міністерству молоді та спорту України розробити порядок допуску вболівальників на трибуни за умови дотримання всіх правил безпеки. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Кабміну 1 грудня, повідомляє mms.gov.ua.

Мінспорту спільно з МВС, відомствами безпеки та обласними військовими адміністраціями розробляє алгоритм, який зробить спортивні заходи доступними та максимально безпечними для глядачів.

У тексті окремо акцентується на тому, що після узгодження всіх деталей для впровадження цього рішення Міністерство окремо оголосить, коли глядачі зможуть повернутися на трибуни.

“Повернення вболівальників допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово здатними, і жодна телетрансляція повністю не замінює емоції стадіону. Але першочергове питання для нас – безпека глядачів та спортсменів”, – заявив голова Мінспорту Матвій Бідний.

Федерація баскетболу України була одним з найбільших лобістів питання повернення вболівальників на трибуни – тричі від імені ФБУ направлялись відповідні листи на ім’я міністра молоді і спорту, а 13 листопада президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський звернувся з листом до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо повернення глядачів на трибуни.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7187

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.