Інсайдер розкрив плани “Селтікс” на Святослава Михайлюка

Інсайдер розкрив плани "Селтікс" на Святослава Михайлюка 1 - basket.com.ua

“Бостон Селтікс” не будуть відраховувати атакувального захисника Святослава Михайлюка перед стартом нового сезону НБА, повідомляє інсайдер NBC Sports Boston Кріс Форсберг.

Михайлюк стане одним із 14 гравців, з якими “Бостон” розпочне сезон, ще одне місце в заявці клуб залишить відкритим. Українець підписав частково гарантований однорічний контракт і отримає 1,2 мільйони доларів, якщо залишиться в складі на момент початку регулярного чемпіонату.

“Бостон” задоволений грою Михайлюка в передсезонних матчах, де він набирав у середньому 12 очок при точності триочкових 44% в трьох матчах.  Частково гарантований контракт Святослава не є обтяжливим для “Селтікс” і, навпаки, вважається клубом привабливим активом при проведенні потенційного обміну під час сезону.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Одна думка про “Інсайдер розкрив плани “Селтікс” на Святослава Михайлюка

  1. Stepan сказав:

    Тримається в цій лізі вже на волосіні, начебто він там і є, але сказати, що він там грає, то і не скажеш, головне – долари на рахунок капають, в Європі такої зарплатні ніхто йому не запропонує, ото ж він і тримається за цю волосину.

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.