Гравці “Голден Стейт” і “Кліпперс” масову влаштували сутичку під час матчу: відео

Гравці "Голден Стейт" і "Кліпперс" масову влаштували сутичку під час матчу: відео 1 - basket.com.ua

Матч регулярного чемпіонату НБА “Голден Стейт Ворріорз” – “Лос-Анджелес Кліпперс” (125:130) переривався в четвертій чверті через конфлікт між гравцями. .

За 9:36 до сирени центровий “Кліпперс” Мейсона Пламлі грубо сфолив проти новачка “Ворріорз” Брендіна Подземскі, який забрав підбір на своєму щиті. Форвард “Голден Стейт” Джонатан Кумінга штовхнув Пламлі в спину, після чого в сутичку втягнулися інші гравці. За підсумками інциденту Пламлі отримав неспортивний фол, Кумінга – технічний, а головний тренер “Кліпперс” Тайрон Лю був вилучений за другий технічний фол.

Під час сутички форвард “Голден Стейт” Дреймонд Грін дражнив зірку “Кліпперс” Пола Джорджа, показуючи йому чотири пальці. У третій чверті Дреймонду довелося тимчасово залишити майданчик після того, як він отримав по голові ліктем від центрового “Кліпперс” Івіци Зубаца. У нього не було виявлено струс мозку, після чого він повернувся на паркет.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.