“Голден Стейт” в гостях у конкурента, виїний іспит для лідера Заходу: прев’ю матчів НБА 16 лютого

"Голден Стейт" в гостях у конкурента, виїний іспит для лідера Заходу: прев'ю матчів НБА 16 лютого 1 - basket.com.ua

«Мемфіс» – «Мілвокі»
Початок: 03:30

«Мемфіс» (19-36) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Х’юстоном» (121:113). Джи Джи Джексон (20 очок, 9 підбирань), Люк Кеннард (19 очок) і Джарен Джексон (18 очок) відзначилися в складі «Гріззліс». Саме це тріо гравців зараз відповідає за ефективність в команді Тейлора Дженкінса, яка страждає через повальну епідемію травм.

«Мілвокі» (35-20) мав на день відпочинку більше після домашнього провалу з «Маямі» (97:123). «Бакс» після призначення Дока Ріверса на посаду головного тренера видали пару яскравих матчів, однак невдач було втричі більше. Не факт, що Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард і Кріс Міддлтон підуть на перерву на Матч зірок НБА в хорошому настрої, навіть враховуючи вразливість «Мемфіса» в даний момент.

«Юта» – «Голден Стейт»
Початок: 04:00

«Юта» (26-29) і «Голден Стейт» (26-29) зустрічалися пару днів тому в Солт-Лейк-Сіті. «Джаз» без шансів поступилися «Ворріорз» (107:129). Ще одна поразка від прямого конкурента за потрапляння в плей-ін Західної конференції значно погіршить позиції команди Вілла Харді. Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Вокер Кесслер, Коллін Секстон і компанія суттєво регресували в плані якості гри в останні пару тижнів. Натомість лідери «Голден Стейт» Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Клей Томпсон, Брендін Подземскі, Джонатан Кумінга набирають оберти.

На заваді підопічним Стіва Керра може стати втома, оскільки вони вийдуть на паркет відразу після матчу з «Кліпперс» (125:130). Суперник в аналогічній ситуації і теж проводить «бек-ту-бек» після зустрічі з «Лейкерс» (122:138), однак без необхідності робити переліт. «Ворріорз» двічі за короткий термін грають в Солт-Лейк-Сіті через перенесення одного матчу у зв’язку зі смертю тренера Деяна Мілоєвича в середині січня. Команда дуже хоче вшанувати його пам’ять ще однією виїзною перемогою над «Джаз». Хоча виключно турнірна мотивація гостей також знаходиться над надзвичайно високому рівні.

«Портленд» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Портленд» (15-38) програв 5 останніх матчів. Лідери «Трейл Блейзерс» Джеремі Грант, Деандре Ейтон, Скут Хендерсон, Анферні Саймонс достатньо талановиті, щоб створити проблеми номінально більш сильним суперникам. Основне питання – наявність мотивації у підопічних Чонсі Біллапса. Передбачити моменти натхнення у «Портленда» дуже складно, однак їх точно дуже мало у порівнянні з невиразною грою на паркеті.

«Міннесота» (38-16) сподіватиметься, що господарі не чинитимуть відчайдушний супротив. «Тімбервулвз» одноосібно лідирують в Західній конференції. Відрив підопічних Кріс Фінча від конкурентів міг би бути набагато більшим, якби не прикрі недавні поразки від аутсайдерів «Шарлотт» і «Сан-Антоніо». Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс мають врахувати цей гіркий досвід в Орегоні, щоб не допускати чергової несподіваної втрати очок.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1875

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.