“Голден Стейт” проти “Портленда”, “Кліпперс” приймають “Денвер”: прев’ю матчів НБА 7 грудня

"Голден Стейт" проти "Портленда", "Кліпперс" приймають "Денвер": прев'ю матчів НБА 7 грудня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Вашингтон» (3-16) застряг на дні турнірної таблиці Східної конференції. «Візардс» не мають намірів звідти вибиратися. Подвиги від Дені Авдії, Даніло Галлінарі, Джордана Пула і Кайла Кузми фанати спостерігатимуть вкрай рідко. «Філадельфія» (12-7) очікує на можливе повернення Келлі Убре після травми. Навіть без Убре лідери «Сіксерс» Джоель Ембіід, Тобіас Харріс і Тайріз Максі повинні здобувати перемогу в столиці.

«Детройт» – «Мемфіс»
Початок: 02:00

«Детройт» (2-18) програв всі 17 матчів у листопаді. Серія «Пістонс» колись закінчиться. На паркет після травми повертається досвідчений снайпер Боян Богданович. Можливо, Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрент продемонструють більш високу мотивацію, ніж зазвичай. «Мемфіс» (5-14) виступає трохи краще «Детройта», але також є дуже проблемною командою без дискваліфікованого Джа Моранта, травмованих Стівена Адамса, Люка Кеннарда, Маркуса Смарта. Санті Альдама, Дезмонд Бейн та інші гравці «Гріззліс» навряд чи за будь-яку ціну прагнутимуть виграти в Детройті.

«Клівленд» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Клівленд» (11-9) виграв 3 з останніх 4 матчів. «Кавальєрс» все ще не вистачає стабільності, але певну позитивну динаміку Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд демонструють. «Орландо» (14-6) перервав серію з 9 перемог у попередній грі з «Брукліном» (101:129). «Меджик» виглядали на диво безпомічно. Гра в Огайо покаже, чи переживають Франц Вагнер, Паоло Банкеро і компанія серйозний спад.

«Атланта» – «Бруклін»
Початок: 02:30

«Атланта» (9-10) і «Бруклін» (10-9) замикають зону плей-ін на Сході. «Хоукс» і «Нетс» – достатньо рівні суперники, що довела їх особиста зустріч в Джорджії півтори тижні тому. Тоді «Атланта» виграла з великими труднощами – 147:145 ОТ. Трею Янгу. Деандре Хантеру і Деджонте Мюррею навряд чи буде легко ще раз перекидати Мікала Бріджеса, Спенсера Дінвідді і Ніколаса Клекстона.

«Міннесота» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:30

«Міннесота» (15-4) – одноосібний лідер Західної конференції. «Тімбервулвз» мали декілька днів відпочинку через паузу у зв’язку із плей-офф внутрішньосезонного турніру НБА, куди підопічні Кріса Фінча не потрапили. Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Наз Різ, Майк Конлі накопичили сили, Ентоні Едвардс залікував травму стегна і теоретично може зіграти проти «Сан-Антоніо». Хоча партнери здатні впоратися з командою Віктора Вембаньями і без Едвардса. «Сперс» (3-16) – головний аутсайдер Заходу, який має діючу серію з 14 поразок.

«Торонто» – «Маямі»
Початок: 02:30

«Торонто» (9-11) грає на рівні середняка, як і очікувалося перед стартом сезону. Дуже рідко Денніс Шрьодер, Паскаль Сіакам, Скотті Барнс влаштовують апсети контендерами, хоча недооцінювати «Репторс» також не варто. У команди Дарко Раяковича достатньо таланту, щоб вдома створити проблеми «Маямі» (11-9). «Хіт» програли 4 з останніх 5 матчів. Джиммі Батлер, Кевін Лав, Данкан Робінсон. Бам Адебайо дещо збавили оберти і в даний момент діють не надто злагоджено на паркеті.

«Х’юстон» – «Оклахома»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (8-9) тримається в зоні плей-ін Заходу. «Рокетс» могли знаходитися значно вище, але жахлива гра на виїзді (0-8) є фатальною слабкістю команди Іме Ідоки. Тим не менш, вдома Альперен Шенгюн, Фред Ванвліт. Діллон Брукс і компанія здатні обіграти будь-кого. «Оклахома-Сіті» (14-6) йде на другому місці в конференції. Молоді лідери «Тандер» Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер і Чет Холмгрен повинні бути готовими до того, що в Техасі їм доведеться зіткнутися з серйозним супротивом господарів.

«Чикаго» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Чикаго» (7-14) здобув дві перемоги поспіль після травми Зака Лавіна. Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Кобі Вайт, Патрік Вільямс ніби отримали друге дихання без проблемного захисника, який чекає обмін в інший клуб. «Буллз» приймають «Шарлотт» (6-12), який знаходиться поряд з ними в таблиці. «Хорнетс» на декілька тижнів втратили через травму Ламело Болла. Підопічні Стіва Кліффорда зараз є дуже вразливими, хоча у випадку наявності високої мотивації Террі Розір, Гордон Хейворд, Майлз Бріджес і Брендон Міллер можуть зачепитися за результат в Іллінойсі.

«Даллас» – «Юта»
Початок: 03:30

«Даллас» (11-8) тримається в топ-5 Заходу за рахунок вдалого старту чемпіонату, але останнім часом команда Джейсона Кідда все частіше стала втрачати очки на рівному місці. Лідери «Маверікс» Лука Дончич і Кайрі Ірвінг не завжди отримують гарну допомогу від рольовиків Дерека Лайвлі, Тіма Хардвея, Джоша Гріна та інших. «Юта» (7-13) провалює сезон і готова влаштувати розпродаж перед дедлайном, обмінявши Лаурі Маркканена, Колліна Секстона, Келлі Оліника і Джордана Кларксона. Мотивація гравців «Джаз» доволі низька, що грає на руку «Маверікс».

«Голден Стейт» – «Портленд»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (9-11) знаходиться поза межами зони плей-ін на Заході. Багато критики звучить на адресу Клея Томпсона, Дреймонда Гріна, Кріса Пола, Ендрю Віггінса, які не можуть нормально підтримати Стефена Каррі. «Ворріорз» вже не є домінуючим контендером, але класу для перемоги над суперников рівня «Портленда» (6-13) у підопічних Стіва Керра вистачає. В складі «Трейл Блейзерс» відновився після травми Анферні Саймонс, ще раніше вилікувалися Скут Хендерсон і Малкольм Брогдон. Іноді підопічні Чонсі Біллапса здобувають сенсаційні перемоги, але безвільних поразок все-таки набагато більше.

«Кліпперс» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Кліпперс» (9-10) більш-менш прийшли до тями після введення в склад Джеймса Хардена. Команді Тайрона Лю ще далеко до статусу домінуючої сили, але Пол Джордж, Кавай Ленард і Рассел Вестбрук в компанії з Харденом поступово набирають оберти. «Денвер» (14-7) не без проблем двічі перегравав «Кліпперс» (111:108, 113:104) у листопаді. Третє побачення з «Лос-Анджелесом» також навряд чи стане легкою прогулянкою для «Наггетс». Нікола Йокич, Джамал Мюррей і Майкл Портер повинні налаштовуватися на важку битву, інакше у них виникнуть великі труднощі на майданчику.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.