Генменеджер топ-клубу НБА назвав помилкою обмін учасника Матчу зірок. Його дружина жорстко відповіла

Генменеджер топ-клубу НБА назвав помилкою обмін учасника Матчу зірок. Його дружина жорстко відповіла 1 - basket.com.ua

Генеральний менеджер “Оклахома-Сіті Тандер” Сем Престі вважає помилкою рішення виміняти форварда Гордона Хейворда з “Шарлотт Хорнетс” перед дедлайном.

“Я зробив помилку. Це моя провина. Але я навчаюсь. Намагаюсь вивчити цю команду. Просто намагаюся уважно спостерігати за цією командою, доки вона проходить свій шлях. Не думаю, що я прочитав ситуацію з обміном Хейворда ідеально”, – сказав Престі.

Учасник матчу зірок НБА 2017 року Хейворд провів за “Тандер” 26 матчів в регулярному чемпіонаті, набираючи 5,3 очки за 17 звилин. В плей-офф Гордон зіграв в сумі 46 хвилин в 7 матчах, не відзначившись результативністю. В міжсезоння він стане вільним агентом і покине команду.

На різкі слова Престі відповіла Робін Хейворд, дружина Гордона.

“Навіщо міняти когось і потім не загравати? Це ваша провина, оскільки ви не інтегрувли його в команду. У нас сьогодні є час поговорити про це. Перед обміном Гордон сказав Сему, що він не бачить сенсу в цьому трансфері. Як же так вийшло, що Престі провалився, коли сам гравець сказав йому таке?”, – написала Робін Хейворд в соцмережах.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.