“Фінікс” продовжив контракт з елітним снайпером

"Фінікс" продовжив контракт з елітним снайпером 1 - basket.com.ua

Захисник Грейсон Аллен продовжить співпрацю із “Санз” на чотири роки. Загальна сума контракту – 70 мільйонів доларів. Угода включає опцію гравця.

Аллен опинився у “Фініксі” перед початком чемпіонату в результаті тристороннього обміну з “Мілуокі”.

Захисник провів статистично найкращий сезон у своїй кар’єрі, виступаючи за “Фінікс”. В його активі 13,5 очка, 3,9 підбирання та 3 передачі в середньому у 75 матчах. Аллен реалізував 49,9% кидків з гри та 46,1% триочкових, ставши лідером НБА за цим показником.

Захисник заробить 15,6 мільйона в перший рік, що коштуватиме “Фініксу” 79 мільйонів, включаючи податок на розкіш. Команда вийде за межі другої стелі зарплат на 16 мільйонів.

Платіжна відомість “Санз” очікується близько 206 мільйонів. Клуб заплатить додаткові 104 мільйони доларів податку, що стане найвищим показником у лізі.

“Фінікс” закінчив регулярний чемпіонат на 6 місці в Західній конференції з результатом 49-33 і зустрінеться з “Міннесотою” в першому раунді плей-оф.

0

Автор публікації

Офлайн 12 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7222

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.