Ергін Атаман збирається судитися з грецькими ЗМІ через публікацію деталей його зустрічі з Ердоганом

Ергін Атаман збирається судитися з грецькими ЗМІ через публікацію деталей його зустрічі з Ердоганом 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман після матчу 13-го туру регулярного чемпіонату Євроліги проти “Реала” (78:90) спростував публікації у ЗМІ про те, що під час спілкування з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом він обговорював “Фенербахче”. Атаман зустрівся з Ердоганом у посольстві Туреччини під час візиту президента до Греції.

“Мені хотілося б прояснити ситуацію з важливого для мене питання. Як ви знаєте, сьогодні я зустрівся в Афінах із президентом Ердоганом. Після цього він зустрівся із прем’єр-міністром Греції. Я відвідав його у турецькому посольстві, ми розмовляли протягом 30 хвилин. І хтось у Греції, хтось із ваших друзів поширив повну нісенітницю. Написали, ніби Ердоган запитав мене: “Навіщо ти перейшов у “Панатінаїкос”? А я нібито відповів, що хочу обіграти із цією командою “Фенербахче”.

Це повна маячня. Ми говорили про дружбу між турецькими та грецькими народами. Говорили про спортивну культуру в Греції – “Панатінаїкос” та “Олімпіакос”. Я й слова не сказав про “Фенербахче”. Який журнал усе це виклав? Повна маячня. Я судитимуся з ними. Мені хотілося б прояснити це питання, тому що для мене це важливо”, – заявив Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.