Джеймс Харден пояснив, чому більше не міг грати за “Філадельфію”

Джеймс Харден пояснив, чому більше не міг грати за "Філадельфію" 1 - basket.com.ua

Новачок “Кліпперс” Джеймс Харден пояснив, чому вирішив запросити обмін з “Філадельфії”.

“Погодився взяти на 26 мільйонів менше, щоб вони могли підписати мене, а я міг зробити команду кращою. Пішов на зміну ролі, хоча раніше майже не розлучався з м’ячем, і це було дуже ефективно. Я погодився на нову роль, намагався змінити уявлення про себе та жертвувати заради боротьби та перемог на найвищому рівні. Все це не обговорювалося у пресі, до речі, що не дуже добре.

Залишивши “Бруклін”, я думав, що завершу кар’єру гравцем “Сіксерс”, але офіс мав інші плани. Я їм не був потрібен. Існують різні уявлення, тому люди вважають, що вони мають думку. Але з цього нічого не відповідає дійсності.

Я розумію гру, я творець на майданчику. Мені хотілося б мати голос, мати можливість поставити запитання: “Тренер, а подивіться на це, я бачу це так. Що ви думаєте?”. Мені хотілося б, щоб мене розуміли, вірили в мене, довіряли. Я не гравець системи. Я сам – система. Розумієте?

Я хотів би мати можливість якось підлаштовуватися під події на майданчику, бути в діалозі з тренером. Це все, що мені потрібне. Справа не в тому, що я хотів набирати багато очок по 34 за матч. Я все це вже робив у своїй кар’єрі”, – зізнався Харден.

0

Автор публікації

Офлайн 22 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7284

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.