Джей Джей Редік прокоментував призначення в “Лейкерс” і прояснив свої відносини з Леброном

Джей Джей Редік прокоментував призначення в "Лейкерс" і прояснив свої відносини з Леброном 1 - basket.com.ua

Джей Джей Редік прокоментував призначення на посаду головного тренера “Лейкерс” і свої відносини з лідером команди Леброном Джеймсом.

“Вражений можливістю приєднатися до одного з найкультовіших та найуспішніших клубів у світі. Це шанс послужити гравцям, команді та організації. Дякую Джині Басс, Робу Пелінці та фронт-офісу клубу. Ця робота пов’язана з легендарними “Лейкерс”. І йшлося про Леброна Джеймса та Ентоні Девіса, двох великих гравців усіх часів. Я зміг зробити кілька неймовірних речей у житті. Увечері у понеділок я коментував п’яту гри фіналу НБА. У четвер я вже був в Кемероні і розмовляв по телефону з Робом і Джині, погоджуючись на цю роботу як член Залу слави Дьюка. У мене є шанс зробити чудові речі у своєму житті. але це може бути найкраща можливість.

Леброн і я не обговорювали моє призначення в “Лейкерс” до четверга минулого тижня. Через 30 хвилин після нашої розмови я отримав пропозицію про роботу. Це було дуже показово. Я хочу, щоб він збільшив кількість кидків з-за дуги. У минулому сезоні Леброн показав найкращий за кар’єру відсоток реалізації триочкових – 41. З Ентоні Девісом я вже обговорив своє бажання активніше задіяти його в русі м’яча, що відображає тенденції для сучасних центрових. Процес створення величі може бути стомлюючим. Одним із моїх основних завдань стане створення атмосфери, в якій усі зможуть насолоджуватися робочим та змагальним процесом”, – заявив Редік.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2113

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.