Дмитро Забірченко: “У нас немає характеру і бійцівських якостей. Просто пливемо по течії”

Дмитро Забірченко: "У нас немає характеру і бійцівських якостей. Просто пливемо по течії" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Будівельник»

Лев Кошеватський, захисник «Будівельника»:

– На мою думку, ми розслабилися після переваги на табло і перестали показувати свою гру. Не змогли знову відірватися. Не справилися на периметрі. Дали зробити кидки.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Будівельника»:

– Програли в характері, бійцівських якостях, розумінні і переносі того, до чого готувалися. Кожен матч з цим зіштовхуємось. Слухаємо, але не робимо те, до чого готувалися. Дуже багато очок попускаємо після помилок. Моментами м’яч просто з рук забирають, вибивають. Трохи жаліємо себе на майданчику. Зараз у нас немає характеру і бійцівських якостей. Просто пливемо по течії. Це дуже поганий сигнал. Треба щось робити з цим.

Будемо розбиратися і робити висновки після поразок. Після 26 очок в першій чверті зупинилися. Можливо, подумали, що робота зроблена і можна просто пішки ходити на паркеті. Заміни не давали результату. Гравці з лави набрали 5 очок, це був Нікітін. Всі інші в мінус. Вчотирьох чи вп’ятьох вигравати важко. Молоді гравці мають давати енергію, відпочинок старшим гравцям.

Джейлен Далкорт, захисник «Черкаських Мавп»:

– Ми грали жорстко, довели що можемо боротися. В першій чверті грали повільно, але потім набрали темп. Ми довели, що можемо перемагати кращі команди.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Заслужена перемога. Бились, проявили характер після вчорашньої гри. Тяжка гра для обох команд. В кінці були нерви, ми виграли. Хлопці вірили в перемогу і в першій чверті але нерви. 7 втрат було, Потім крок за кроком з’являлась впевненість і дійшли до кінцівки. Сьогодні відсоток триочкових на нашій стороні.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1908

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.