Дмитро Забірченко: “Цілеспрямовано готувалися до “Дніпра”. Ця перемога нам була потрібна”

Дмитро Забірченко: "Цілеспрямовано готувалися до "Дніпра". Ця перемога нам була потрібна" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Дніпро» – «Будівельник»

Ростислав Кабанов, захисник «Будівельника»:

– Готувалися до матчу під час перерви між баблами. Показали непогану гру. Дали захист, добре влучали, командна гра була.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Будівельника»:

Цілеспрямовано готувалися до «Дніпра», їх форми захисту. На почату другої чверті програвали 12 очок. Була велика перерва між іграми, майже три тижні. Багато доводиться тренуватися, але гравці цього не люблять. Перші хвилин 15 було видно, що у хлопців немає ігрового ритму. Стояли на наших правилах в захисті і нападі. Обмежили «Дніпро» з триочковими кидками, швидкими відривами і підбираннями. В другій половині контролювали гру, треба так робити всю гру. Велика повага хлопцям. Ця перемога нам була потрібна. «Дніпро» показав хорошу гру, але без поразок виходиш на матч не максимально мотивованим. Можливо, це вплинуло, але не можу казати про суперника. Вони б’ються. Сьогодні була серйозна рубка на майданчику, дякую їм за це.

Євгеній Сорочан, форвард «Дніпра»:

– «Будівельник» показав достойну гру. Прикро програвати такий матч вдома. Будемо працювати і готуватися до наступної гри.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Хто виграє третю чверть, той виграє матч. Не дуже були готові. «Будівельник» дуже щільно гра в захисті з нами, дуже щільно опікали нашого плеймейкера Михайла Горобченко. Йому було важко, не було організації гри. Ми програли підбирання в захисті. 27 підбирань на нашому кошику – дуже багато. Це вплинуло на результат. Втратили концентрацію з лідерами суперника. Дали Олександру Кольченко показати свою гру. Буренко набрав 20 очок, Конєв і Сандул домінували. Працюємо далі. Зробимо роботу над помилками і рухатимемося вперед. Загреба? Він зробить обстеження завтра. Зараз нічого не можемо сказати. Був удар в коліно. Сподіватимемося, що нічого серйозного.

0

Автор публікації

Офлайн 37 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1913

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.