Дмитро Забірченко: “Мені прикро за український баскетбол”

Дмитро Забірченко: "Мені прикро за український баскетбол" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Київ-Баскет»

Назарій Кисільчук, форвард «Київ-Баскета»:

– Можливо, не виконали всі установки, які перед грою ставив тренер. Це стало ключовим фактором. Не змогли переламати суперника. Треба розбирати відео. Тоді можна більш конкретно сказати, що стало причиною поразки. Будемо налаштовуватися на перемогу в кожній грі. Станемо краще завтра, я в цьому впевнений.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Мені прикро за український баскетбол. Іноді гру вирішують не гравці і не тренери. В мене все, дякую.

Дмитро Тимощук, захисник «Рівного»:

– Гра була важка. Нервова кінцівка, в яку самі себе затягнули. Грали рваним ритмом. Коли бігли і грали в швидкий баскетбол, все виходило. Не могли знайти свою гру в моменти, коли зупинялися.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– В «Київ-Баскет» прийшло три нових досвідчених гравці, особливо Буренко. Команда стала грати в інший баскетбол. Ми до цього готувалися. Гра складається з поганих і добрих рішень. Коли приймали добрі рішення, це давало нам якусь перевагу. Коли не виконували завдання, виходила рівна гра і в кінцівці все могло бути по-іншому. Гарна гра в захисті привела до перемоги. Через тривоги ігри затягнулися. У нас завтра перша гра. Дуже мало часу на відпочинок, будемо готуватися.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1863

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.