Дмитро Забірченко: “Кривбас” не створив нам якихось проблем”

Дмитро Забірченко: "Кривбас" не створив нам якихось проблем" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Будівельник» – «Кривбас»

Олександр Тіщенко, центровий «Кривбаса»:

– Дуже важко підбирати слова, коли такий рахунок. Життя продовжується. Це вже історія. Нам гарно показали наші недоліки, яких виявилося більше, ніж ми очікували. В роздягальні це усвідомили повністю. Я бачу в очах хлопців розуміння того, що в нас великі проблеми і з цим щось потрібно робити. Надіюсь, що в їх погляді ще є бажання працювати.

Олександр Ворона, головний тренер «Кривбаса»:

– Вчорашній матч показав дві наші головні проблеми. Це фізичні кондиції та дисципліна на майданчику. У нас немає часу для ще однієї передсезонної підготовки, звідси дикі хвилини для деяких гравців. Ми наразі не суперник «Будівельнику». Тому наші основні гравці, на яких ми розраховуємо надалі, отримали такі дикі хвилини.

Владислав Лукінський, центровий «Будівельника»:

– Гарний матч для команди і особисто для мене, не дивлячись на тривоги. Важко було зібратися всій команді. Добре, що ми змогли перемогти.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Будівельника»:

– Повна ротація була. Ми непогано грали і «Кривбас» не створив нам якихось проблем. Добре, що Лукінський зіграв 33 хвилини. Дав відпочити Сандулу і Конєву. Гравці, які отримували ігровий час раніше, змогли відпочити. У всіх мікротравми. Добре, що так вийшло. Рахметов зіграв 13 хвилин. Дякую «Дніпру» за організацію баблу. В умовах постійних тривог і обстрілів клуб максимально намагається підтримати і зробити все  можливе для гарної організації баблу. Будемо рухатися далі. Наступний бабл в Києві дуже важливий для нас. Треба забувати ці ігри і готуватися до наступного баблу.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.