Дмитро Скапінцев підписав двосторонній контракт з “Нью-Йорк Нікс”

Дмитро Скапінцев підписав двосторонній контракт з "Нью-Йорк Нікс" 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України Дмитро Скапінцев домовився з клубом НБА “Нью-Йорк Нікс” про двосторонній контракт. Команда вже офіційно повідомила про контракт з українцем.

Скапінцев другий рік виступає в G-лізі за фарм-клуб “Нью-Йорка” – “Вестчестер Нікс”, з яким напередодні став внутрішньосезоного турніру G-ліги. Також Скапінцев грав на “Нью-Йорк” у Літній лізі НБА і перед сезоном тренувався з командою.

У “Нікс” наразі проблеми у передній лінії після травм Мітчелла Робінсона та Джеріко Сімса. За повідомленнями, основний центровий команди Мітчелл Робінсон в цьому сезоні може не зіграти взагалі через операцію на щиколотці.

Скапінцев зіграв в цьому сезоні в 13 іграх G-Ліги, в середньому граючи 18.6 хвилин, набираючи 5.9 очка, 4.3 підбирань, 1.7 передач та 1.2 блок-шота.

Дмитро Скапінцев став третім українцем в НБА цього сезону після Олексія Леня та Святослава Михайлюка.

Найближчі матчі “Нью-Йорк Нікс” проведуть проти “Мілуокі” 23 та 25 грудня (обидва матчі о 19:30 за Києвом). “Нікс” займають четверту сходинку в турнірній таблиці Східної конференції з 16 перемогами в 27 матчах.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.