Битва лідерів Сходу і Заходу, “бек-ту-бек” Леня та ще 8 ігор: прев’ю матчів НБА 11 січня

Битва лідерів Сходу і Заходу, "бек-ту-бек" Леня та ще 8 ігор: прев'ю матчів НБА 11 січня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Міннесота»
Початок: 02:00

«Бостон» (28-8) і «Міннесота» (26-10) лідирують в Східній і Західній конференціях відповідно. «Селтікс» можна вважити фаворитом протистояння з «Тімбервулвз». Підопічні Джо Маззулли грають вдома і у них кращий баланс в таблиці. Крім того, лідери гостей Карл-Ентоні Таунс, Ентоні Едвардс, Руді Гобер вийдуть на паркет відразу після матчу з «Орландо» (113:92), в той час як їх колеги-суперники Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей мали на день відпочинку більше.

«Детройт» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:00

«Детройт» (3-34) – найгірша команда НБА. Змінювати становище підопічні Монті Вільямса не збираються. Нинішня серія поразок «Пістонс» складає 5 матчів, що взагалі не бентежить Кейда Каннінгема, Джейлена Дюрена, Осара Томпсона і компанію. «Сан-Антоніо» (5-30) здобув трохи більш перемог, ніж «Детройт», але в цілому мало відрізняється від суперника. «Сперс» перебудовуються навколо Віктора Вембаньями, тому команда Грега Поповича ще нескоро вирішуватиме високі завдання. В поєдинку двох відвертих аутсайдерів виділяти фаворита дуже складно.

«Індіана» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Індіана» (21-15) обмінялася перемогами з «Бостоном» в спарених матчах. «Пейсерз» чекають в гості більш простого суперника. Бадді Хілд, Майлз Тернер, Беннедикт Матурін повинні справлятися з «Вашингтоном» (6-30) навіть без травмованого Тайріза Халібертона. «Візардс» нічого не потрібно в цьому чемпіонаті. Дені Авдія, Джордан Пул, Таюс Джонс навряд чи їдуть в Індіанаполіс з наміром перемогти за будь-яку ціну.

«Шарлотт» – «Сакраменто»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (8-26) очікує на повернення після травми Ламало Болла, хоча це мало що змінить для команди Стіва Кліффорда. «Хорнетс» – один з головних аутсайдерів НБА, навіть коли Майлзу Бріджесу, Пі Джей Вашингтону, Брендону Міллеру і Террі Розіру допомагає франчайз-гравець. «Сакраменто» (22-14) почав турне по Сходу з перемоги над «Детройтом» (131:110). Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс не витратили багато сил, але фактор «бек-ту-бека» грає проти «Кінгз». Можливо, головному тренеру Майку Брауну доведеться дати більше хвилин резервістам, включаючи Олексія Леня, щоб не перенавантажити лідерів і при цьому здобути результат.

«Атланта» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Атланта» (14-21) поступово віддаляється від зони плей-ін Сходу. З відверто негативним балансом «Хоукс» важко на щось розраховувати. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей регулярно втрачають очки навіть проти андердогів. «Філадельфія» (23-12) програла 3 з останніх 4 матчів. «Сіксерс» мали чотири дні на відпочинок і роботу над помилками. Цілком можливо, в Атланті Тайріз Максі, Келлі Убре і Тобіас Харріс продемонструють більш якісний баскетбол у порівнянні з попередніми іграми. Хоча команді Ніка Нерса буде важно без Джоела Ембііда, який продовжує заліковувати травмоване коліно.

«Маямі» – «Оклахома»
Початок: 02:30

«Маямі» (21-15) претендує на пряму путівку в плей-офф Сходу. «Хіт» проходять через доволі складний відрізок в календарі, але Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Тайлер Хірро не звертають на це уваги. Керівництво клубу продовжило контракт з головним тренером Еріком Споельстрою на 8 років і 120 млн доларів, що має надихнути його підопічних. «Оклахома-Сіті» (24-11) хоче змістити «Міннесоту» з першої сходинки на Заході. Для цього молодим лідерам «Тандер» Джошу Гідді, Шею Гілджесу-Александру, Чету Холмгрену врай небажано оступатися у Флориді, що не так просто втілити у життя.

«Чикаго» – «Х’юстон»
Початок: 03:00

«Чикаго» (17-21) закріпився в зоні плей-ін Сходу. Зак Лавін і Нікола Вучевич повернулись після травм, якісно допомагаючи Демару Дерозану, Андре Драммонду, Алексу Карузо і Кобі Вайту. «Буллз» зараз є складним суперником для будь-кого в лізі. «Х’юстон» (18-17) почав турне по Сходу з поразки від «Маямі» (113:126). Лідерам «Рокетс» Альперену Шенгюну, Джабарі Сміту, Фреду Ванвліту і Джейлену Гріну в Чикаго навряд чи буде набагато легше.

«Голден Стейт» – «Нью-Орлеан»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (17-19) випав за межі зони плей-ін Заходу. В складі «Ворріорз» Дреймонд Грін відбув дискваліфікацію, але на місяць через травму вибув Кріс Пол. В будь-якому випадку, Стефен Каррі, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга, Кевон Луні повинні додати на паркеті, щоб виправити невтішне турнірне становище команди Стіва Керра. «Нью-Орлеан» (22-15) постарається їм завадити. У лідерів «Пеліканс» Зайона Вільямсона, Сі Джей Макколлума, Йонаса Валанчюнаса і Брендона Інгрема для цього достатньо таланту і мотивації.

«Юта» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Юта» (18-20) впритул наблизилася до зони плей-ін Заходу. Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон, Келлі Оліник, Колін Секстон значно активізувалися після того, як керівництво «Джаз» виразило готовність обміняти їх перед дедлайном. «Денвер» (26-13) повинен налаштовуватися на тяжкий виїзд. Зірки «Наггетс» Нікола Йокич, Аарон Гордон і Майкл Портер ризикують зіткнутися з проблемами, якщо зверхньо віднесуться до найближчого суперника.

«Кліпперс» – «Торонто»
Початок: 05:30

«Кліпперс» (23-13) тримаються в топ-4 Заходу. «Лос-Анджелес» здатен поборотися як мінімум за друге місце, оскільки Джеймс Харден, Пол Джордж і Кавай Ленард зараз перебувають в чудовій формі. «Торонто» (15-22) проведе «бек-ту-бек» після поразки від «Лейкерс» (131:132). Паскаль Сіакам, Скотті Барнс, Ар Джей Барретт, Денніс Шрьодер накопичили втому. Крім того, мотивація «Репторс» знову битися за перемогу в Лос-Анджелесі навряд чи буде такою ж високою.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.