Бронні Джеймс прийняв остаточне рішення щодо подальшої кар’єри

Бронні Джеймс прийняв остаточне рішення щодо подальшої кар'єри 1 - basket.com.ua

Захисник Бронні Джеймс прийняв остаточне рішення брати участь у драфті НБА 2024 року. Про це заявив агент 19-річного баскетболіста Річ Пол.

У середу для молодих гравців настає дедлайн на те, щоб зняти свою кандидатуру з драфту НБА. Броні набирав 4,8 очка, 2,8 підбирання та 2,1 передачі в середньому за гру у дебютному сезоні NCAA за USC. Вважалося, що непереконливий виступ може знизити шанси старшого сина форварда “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброна Джеймса на вибір одним із клубів НБА на драфті та підштовхнути його залишитись ще на рік в студентському баскетболі. Однак Бронні вирішив почати професійну кар’єру.

Бронні в середині травня вдало провів драфт-комбайн НБА у Чикаго. За підсумками заходу він піднявся на 44 позиції і опинився на загальному 54 місці в рейтингу ESPN. Інсайдери повідомляють, що його теоритично можуть вибрати навіть в першому раунду драфту через суперзірковий статус батька.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.