“Бостон” приймає “Філадельфію”, “Фінікс” проти “Денвера”: прев’ю матчів НБА 2 грудня

"Бостон" приймає "Філадельфію", "Фінікс" проти "Денвера": прев'ю матчів НБА 2 грудня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Орландо» (13-5) виграв 8 матчів поспіль, що дозволило команді Джамала Мозлі піднятися на друге місце в турнірній таблиці Східної конференції. Лідери «Меджик» Франц Вагнер, Коул Ентоні, Джейлен Саггз і Паоло Банкеро мають хорошу можливість продовжити вдалу серію. В останній грі вони здолали саме «Вашингтон» (139:120) на власному паркеті. «Візардс» (3-15) – безнадійний аутсайдер. Кайл Кузма, Дені Авдія, Джордан Пул можуть набрати хорошу статистику, але навряд чи принести команді Веса Ансельда перемогу.

«Бостон» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Бостон» (14-4) одноосібно лідирує на Сході. Головний тренер «Селтікс» Джо Маззулла сильно навантажує зірок Джейсона Тейтума і Джейлена Брауна, рідко випускає на паркет Святослава Михайлюка, Ламара Стівенса, Делано Бентона. Господарі мали три дні відпочинку, тому втома не повинна стати вагомим фактором. «Філадельфія» (12-6) чекає повернення в склад Келлі Убре на наступному тижні. Поки що Джоел Ембіід, Тайріз Максі і Тобіас Харріс повинні справлятися без нього. У «Сіксерс» не завжди добре виходило це робити, зокрема в домашній грі проти «Селтікс» (107:117) 16 листопада.

«Даллас» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Даллас» (11-6) тримається в топ-4 Західної конференції. «Маверікс» останнім часом почали частіше поступатися, оскільки календар став складнішим у порівнянні з початком сезону. Зустріч з «Мемфісом» (4-13) є виключенням з правил. Лідери «Гріззліз» Дезмонд Бейн, Санті Альдама і Заїр Вільямс навіть при наявності високої мотивації, скоріш за все, не перекидають Лука Дончича і Кайрі Ірвінга.

«Торонто» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Торонто» (9-10) в минулому матчі здолав «Фінікс» (112:105), але все одно поки знаходиться за межами зони плей-ін на Сході. «Репторс» не вистачає стабільності на довгій дистанції. Дуже важко передбачити, коли Скотті Барнс, Денніс Шрьодер, Паскаль Сіакам і О Джи Анунобі вийдуть на паркет з налаштованістю битися за перемогу. «Нью-Йорк» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Детройтом» (118:112). Зірки «Нікс» Джейлен Брансон, Джуліус Рендл і Ар Джей Барретт приїдуть в Канаду на фоні втоми, що грає на руку господарям.

«Нью-Орлеан» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (10-9) може розраховувати на Сі Джей Макколлума, який не грав декілька тижнів через проблеми з легенями. Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас і Брендон Інгрем отримали цінного помічника в нападі. «Пеліканс» чекають в гості «Сан-Антоніо», який проведе «бек-ту-бек» після зустрічі з «Атлантою» (135:137). «Сперс» програли 13 разів поспіль. В останньому матчі Віктор Вембаньяма, Джеремі Сохан, Девін Вассел, Келдон Джонсон і компанія хотіли перервати невдалу серію, але не вистачило трохи вдачі. В Луїзіані головним фактором проти підопічних Грега Поповича буде накопичена втома з урахуванням щільного календаря.

«Фінікс» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Фінікс» (11-7) в минулій грі доволі несподівано поступився «Торонто» (105:112), перервавши серію з 7 перемог. Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич повернулися додому після турне по Сходу. «Санз» налаштовані почати новий вдалий відрізок, хоча найближчий суперник у команди Френка Вогеля непростий. «Денвер» (13-6) нещодавно пережив міні-спад, але, схоже, вийшов з кризи. Після травми відновився Джамал Мюррей, допомоги якого дуже не вистачало Ніколі Йокичу і Майклу Портеру. «Наггетс» здобули три перемоги поспіль і їдуть в Аризону за четвертою.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.