“Бостон” проти “Маямі”, “Оклахома” приймає “Нью-Орлеан”: прев’ю матчів плей-офф НБА 25 квітня

"Бостон" проти "Маямі", "Оклахома" приймає "Нью-Орлеан": прев'ю матчів плей-офф НБА 25 квітня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Бостон» впевнено розібрався з «Маямі» (114:94) в першому матчі серії. Джейсон Тейтум (23 очки, 10 підбирань, 10 передач), Деррік Вайт (20 очок), Крістапс Порзінгіс (18 очок) і Джейлен Браун (17 очок, 8 підбирань) відзначилися в складі «Селтікс». Бем Адебайо (24 очки), Делон Райт (17 очок) і Хайме Хакес (16 очок) продемонстрували кращу результативність в складі «Хіт». В цілому результат зустрічі став доволі очікуваним, оскільки «Маямі» вийшов на паркет через півтора дні після матчу плей-ін проти «Чикаго» і повноцінно не встиг відновитися.

Зараз функціональний стан «Селтікс» і «Хіт» більш-менш підрівнявся. Головний тренер «Бостона» Джо Маззула в першій грі використовував ротацію лише з 8 чоловік, але, скоріш за все, найближчим часом йому доведеться дати мінімальні хвилини Святославу Михайлюку, Ксавьєру Тіллману та іншим резервістам. Ключовою проблемою «Маямі» є втрата Джиммі Батлера і Террі Розіра через травми. Без них дуже складно здолати і навіть нав’язати боротьбу «Селтікс» на виїзді, хоча головний тренер «Хіт» Ерік Споельстра має великий досвід плей-офф і багато разів створював сенсації на цій стадії.

«Оклахома» – «Нью-Орлеан»
Початок: 04:30

«Оклахома-Сіті» з великими труднощами дотиснула «Нью-Орлеан» (94:92) в стартовій грі серії. Шей Гілджес-Александер (28 очок), Джейлен Вільямс (19 очок, 7 підбирань), Чет Холмгрен (15 очок, 11 підбирань, 5 блок-шотів) стали найрезультативнішими у «Тандер». Трей Мерфі (21 очко), Сі Джей Макколлум (20 очок, 6 передач), Йонас Валанчюнас (13 очок, 20 підбирань) і Брендон Інгрем (12 очок) стали кращими в складі «Пеліканс». На паркеті спостерігалося доволі напружене протистояння, яке не завжди очікуєш побачити в зустрічі першого та восьмого номеру посіву

Підтвердилися побоювання з приводу того, що молодим лідерам «Тандер» не вистачає досвіду великих матчів. Команда Марка Дейгнолта виграла регулярний чемпіонат Західної конференції, але в плей-офф починається інший баскетбол. «Пеліканс» здатні нав’язати боротьбу супернику навіть без травмованого Зайона Вільямсона. Все-таки в команді Віллі Гріна більше ветеранів, які не раз приймали участь в іграх на вибування. Це не означає, що «Нью-Орлеан» здолає «Оклахому» в гостях у другому матчі серії, але шанси отримати позитивний результат у гостей достатньо реалістичні.

0

Автор публікації

Офлайн 20 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1874

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.