“Бостон” проти “Лейкерс”, тяжке випробування для “Філадельфії”: прев’ю матчів НБА 2 лютого

"Бостон" проти "Лейкерс", тяжке випробування для "Філадельфії": прев'ю матчів НБА 2 лютого 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Лейкерс»
Початок: 02:30

«Бостон» (37-11) і «Лейкерс» (24-25) – одні з найпринциповіших суперників в НБА. Хоча в даний момент протистояння ризикує видатися не дуже інтригуючим. «Селтікс» впевнено лідирують у Східній конференції, в той час як «Лос-Анджелес» ледь втримуються в зоні плей-ін Заходу. Зірки господарів Джейсон Тейтум, Джейлен Браун і Дрю Холідей значно ефективніші, ніж їх колеги-суперники Леброн Джеймс, Ентоні Девіс і Д’Анджело Рассел. Іноді «Лейкерс» дивують результатами в іграх з топ-клубами, тому вірогідність успіху команди Дарвіна Хема в Бостоні не нульова, хоч і дуже низька.

«Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (31-17) є однією з найбільш домінуючих команд НБА в даний момент. О Джи Анунобі ідеально вписався в «Нікс» після обміну з «Торонто». Джуліус Рендл і Джейлен Брансон з новим напарником зробили команду Тома Тібодо ефективнішою на обох кінцях паркеті. «Індіана» (27-21) лише награє оновлений склад з Паспалем Сіакамом, який ще не налагодив повноцінну комунікацію з Майлзом Тернером, Тайрізом Халібертоном, Беннедиктом Матуріним, Бадді Хілдом. «Пейсерз» – достатньо сильний суперник, але проти нинішніх «Нікс» на виїзді у команди Ріка Карлайла шансів небагато.

«Мемфіс» – «Клівленд»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (18-29) програв два останні матчі проти «Індіани» і «Сакраменто». Джарен Джексон, Заїр Вільямс, Санті Альдама не особливо налаштовані переривати невдалий відрізок, хоча останні декілька тижнів «Гріззліз» виступали доволі солідно з урахуванням кадрових проблем. «Клівленд» (29-16) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Детройтом» (128:121). Втома – серйозний фактор, який теоретично може завадити Максу Струсу, Евану Моблі, Айзеку Окоро, Джарретту Аллену, Доновану Мітчеллу здобути для «Кавальєрс» позитивний результат в Теннессі.

«Юта» – «Філадельфія»
Початок: 05:00

«Юта» (24-25) нарешті завершила серію з 6 матчів на виїзді, під час якої зазнала 4 поразок і ледь не випала з зони плей-ін Західної конференції. Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон повертаються додому, щоб покращити позиції «Джаз». «Філадельфія» (29-17) провалює своє турне – у команди Ніка Нерса 4 програші на виїзді поспіль. Джоел Ембіід отримав чергову травму, має проблеми зі здоров’ям Тайріз Максі. Без них «Сіксерс» буде дуже важко виграти в Солт-Лейк-Сіті зусиллями одних лише Келлі Убре, Патріка Беверлі і Тобіаса Харріса.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1863

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.