“БІПА” припинила співпрацю з трьома гравцями

"БІПА" припинила співпрацю з трьома гравцями 1 - basket.com.ua

Баскетбольний клуб “БІПА-Збірна Одеської області” за взаємною згодою припинив співпрацю з трьома гравцями основної команди – форвардами Ярославом Кадигробом та Данилом Бугорським, а також захисником Дмитром Малиновським.

Ярослав Кадигроб провів за БІПУ в цьому сезоні 25 матчів (майже половину з них виходив у старті), набирав в середньому 7.6 очка, 2.7 підбирань, 1.0 передач. Реалізація трьохочкових – 37.3%.

Данило Бугорський провів 23 матчі, в середньому набираючи 3.7 очка, 2.5 підбирання.

Дмитро Малиновський зіграв 14 матчів, але у 8 з них виходив в старті. В середньому набирав 1.9 очка, 1.8 підбирань та 2.5 передач.

Клуб повідомляє, що найближчим часом шанс проявити себе отримають молоді баскетболісти команди, які мали небагато ігрової практики.

БІПА знаходиться на 9-й сходинці турнірної таблиці, відстаючи від зони плей-оф на дві перемоги. Команді залишилось провести три матчі в рамках фінального баблу Суперліги Favbet. Також “БІПА” зіграє у Кубку України, де в 1/8 фіналу 2 березня зустрінеться з “Дніпром”.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7178

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.