“Барселона” – “Реал”: слова головних тренерів напередодні матчу

"Барселона" - "Реал": слова головних тренерів напередодні матчу 1 - basket.com.ua

Сьогодні, 3 грудня, у матчі 18-го туру Євроліги “Барселона” прийматиме “Реал”. Наставники команд поділилися очікуваннями від протистояння.

Мадрид – найкращий суперник, який ми можемо мати у нашій ситуації. Вони показали, що вони найкращі на даний момент, але часто, коли у вас є такі моменти, вас цікавить сильний суперник, який перевіряє ваші сили і мотивує.

Ми дуже мотивовані. Я готовий і з нетерпінням чекаю, щоб завтра пережити один із тих чарівних вечорів на нашій арені”, – сказав Рожер Грімау.

“Ми поважали наших суперників протягом усього року, незалежно від їх назви. Барселона – великий клуб, але ми намагатимемося виконувати свою роботу добре.

Ябуселе у вівторок провів перше тренування. Він готовий увійти у вир подій і може вийти на паркет у будь-який момент, якщо буде потрібно.

Фернандес – ні. Він все ще відчуває певний дискомфорт, і ми ще трохи почекаємо. Ми будемо піклуватися про нього, тому що в сезоні багато ігор.

Дек? Він робить кроки вперед у своєму одужанні, і я сподіваюся, що незабаром він стане частиною команди, хоча на даний момент він не готовий“, – сказав Чус Матео.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7222

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.