Артем Сліпенчук: “Я не той тренер, який буде звинувачувати гравця за останнє прийняте рішення”

Артем Сліпенчук: "Я не той тренер, який буде звинувачувати гравця за останнє прийняте рішення" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Старий Луцьк»

Володимир Коцько, захисник «Старого Луцька»:

– Дуже рівна гра була. В четвертій чверті вийшли впере дна 5 очок, контролювали гру. Е забили з-під кільця, суперники повернулись, робили ривок 10:0. Витерпіли за рахунок характеру і захисту, а в кінці були два очки від нашого лідера Олександра Кольченка.

Дмитро Чайковський, головний тренер «Старого Луцька»:

– Сьогодні було яскраве підтвердження того, що баскетбол – найкраща гра з м’ячем. Емоції цілу гру. Тривога трішки збила ритм в обох команд, але загалом хлопці перетерпіли. Грали четверту чверть практично без замін. Вдалося знайти п’ятірку, яка оптимально виконувала всі завдання. Маю велику надію, що ігри такого плану робитимуть нас сильнішими. Подяка Олександру Кольченку, який на такій втомі в такий момент прийняв, напевно, єдине правильне рішення – йти в похід.

Хлопці виграли підбирання 45-32. Це дуже добре, враховуючи яка передня лінія у «Мавп». Справилися один на один з гравцями. Думаю, що далі будемо ще сильніше. Добрий результат баблу. Було б краще виграти три матчі, але на в кінці чемпіонату головне – якість гри. Зайти в плей-офф з поганою грою дуже не хочемо. Мені приємно, що починаємо показувати гру, знаходити зв’язки між гравцями. Це основне завдання. Будь-який тренер скаже, що результат прийде, якщо буде рисунок гри.

Роман Новіков, центровий «Черкаських Мавп»:

– Вітаю вболівальників Южного. Баскетбол повернувся в це прекрасне місце. Хочеться, щоб баскетбол жив, щоб в «Олімп» повернувся великий баскетбол. Вибачаюсь перед вболівальниками. Зараз у нас тяжкий період. Попереду заключний тур чемпіонату, плюс плей-офф. Віддамо всі сили, щоб виправитися за ці погані ігри і здобути позитивний результат.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Старий Луцьк» з заслуженою перемогою. Дуже соромно за нашу гру. Вибачаюсь перед нашими вболівальниками. Дуже важко сказати щось по тактиці, гра тільки закінчилася. Ми самі програли кінцівку, але я не той тренер, який буде звинувачувати гравця за останнє прийняте рішення. Гра триває 40 хвилин, іноді навіть більше. Це не так що ми всіх собак повісимо на одного гравця.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.