Артем Сліпенчук: “Вся відповідальність за результат на мені. Це моя поразка”

Артем Сліпенчук: "Вся відповідальність за результат на мені. Це моя поразка" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Дніпро»

Сергій Загреба, центровий «Дніпра»:

– Вчора було погано з кидками, але сьогодні все дуже добре. Був повний контроль над грою. Ми не давали суперникам піти вперед, довели матч до переможного кінця. Я нічого не робив. Все зробила команда, яка довірила мені кидки. Я був у вигідній позиції. 22 набраних очки – дрібниця, все зробили хлопці. Ми перемагаємо завдяки командним діям. Немає якихось зірок, які брали б не себе багато. Вільний гравець – даємо йому м’яч. Вчора я був закритий і в мене не виходило. Але сьогодні інша справа.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Невпевнена перемога. «Мавпи» дуже добре грали, нав’язали нам боротьбу. Особливо в першій чверті дуже щільно вони грали в захисті, тому було непросто. Хлопці вийшли з ситуації, стали агресивнішими. Ми зробили декілька швидких відривів, котрі нам допомогли з впевненістю. Це не дуже легка перемога, як може здатися. Ці перемоги заробляються потом і кров’ю на тренуваннях. Хлопці молодці, працюють і чують тренера, дякую команді за це.

Сергій Кузнецов, захисник «Черкаських Мавп»:

– Провальна друга чверть. Не виконували те, що було потрібно. Намагалися в другій половині повернутися до гри. Багато над чим потрібно працювати. Повернемося додому і будемо розбирати помилки, готуватися до наступних ігор.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– «Дніпро» заслужено переміг, добре грають хлопці. У нас не вийшов баскетбол. Потрібно вірити в ідею, філософію захисту і нападу, стояти на правилах і працювати. Рухаємось далі. На цьому сезон не закінчується, тому продовжуємо працювати. Вся відповідальність за результат на мені. Це моя поразка. В якийсь момент суперники зламали нас. Важко сказати, що конкретно не вийшло. Після помилок не зуміли повернутись у гру.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.