Айзея Томас пояснив, чому відчуває неприязнь до Майкла Джордана

Айзея Томас пояснив, чому відчуває неприязнь до Майкла Джордана 1 - basket.com.ua

Легенда “Детройт Пістонс” Айзея Томас заявив, що ніколи не вважав 6-разового чемпіона НБА в складі “Чикаго Буллз” Майкла Джордана своїм принциповим суперников, а також дуже розчарувався в ньому після виходу серіалу “Останній танець”.

“Не вважаю, що Майкл Джордан був моїм суперником. Я не знав, що у мене було суперництво з ним. Моїми суперниками були Меджик Джонсон і Ларрі Берд. Я думав, що ми змагаємося, але знову ж таки, зосереджувався на перемогах над Меджиком Джонсоном, Карімом Абдул-Джаббаром, Ларрі Бердом, Робертом Перішем, Кевіном Макхейлом та іншими легендами.  Я ніколи не знав, що Майкл Джордан ставиться до мене так погано, поки не побачив серіал “Останній танець” по телебаченню. Він і його продюсери подзвонили і сказали, що їм потрібно, щоб я зробив історію з Джорданом.  А потім виходить серіал на телебаченні. і Джордан каже: “Я тебе ненавиджу”, – сказав Томас.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.