Один з найбагатших баскетболістів світу розповів, як його обдурило керівництво “Лейкерс”

Один з найбагатших баскетболістів світу розповів, як його обдурило керівництво "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

Екс-гравець НБА Джуніор Бріджмен поділився історією про те, як керівництво “Лос-Анджелес Лейкерс” ввело його в оману, а згодом обміняло в “Мілвокі Бакс” на Каріма Абдул-Джаббара.

Ще до драфта 1975 року, на якому й обрали Бріджмена, ходили чутки про те, що Абдул-Джаббар запросив обмін у “Лейкерс”. Але керівництво клубу з Лос-Анджелеса повідомило Джуніору, що якщо команда обирає баскетболіста на драфті, вона хоче, щоб він провів у складі “Лейкерс” все життя.

“Зрештою мій агент сказав мені: “Що ж, якщо це станеться, то ймовірність цього одна до чотирьох”. І це саме те, що сталося. Каріма обміняли на чотирьох гравців. Тоді все, чого я хотів, — це отримати шанс грати. Я казав людям: “Мені байдуже, чи є в них команда в Анкориджі, на Алясці. Я отримав шанс зіграти в НБА, і я готовий жити будь-де. Я подумав, що з молодою командою я матиму більше шансів грати, так що в якомусь сенсі це було навіть краще, ніж грати за “Лейкерс”, – сказав Бріджмен.

Бріджмен ніколи не заробляв більше 350 тисяч доларів за сезон в НБА, але після завершення кар’єри (1987 рік) заснував мережу ресторанів Wendy’s і Chili’s, які вигідно продав в 2016-му. В останні роки він інвестує в підприємства металургії, харчової та будівельної промисловості. Статки Бріджмена перевищують 600 мільйонів доларів. Він є четвертим найбагатшим баскетболістом світу після Майкла Джордана (3 млрд), Меджика Джонсона (1,2 млрд) і Леброна Джеймса (1 млрд). Нещодавно Бріджмен придбав 10% акцій “Бакс”.

0

Автор публікації

Офлайн 11 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.