Желько Обрадович зізнався, чому повністю змінив склад “Партизана” і взяв 13 нових гравців

Желько Обрадович зізнався, чому повністю змінив склад "Партизана" і взяв 13 нових гравців 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Партизана” Желько Обрадович пояснив повне оновлення складу команди в міжсезоння. “Партизан” поповнили Аріян Лакич, Стерлінг Браун, Двейн Вашингтон, Маріо Накич, Айзек Бонга, Ісіаха Майк, Ваня Марінкович, Іффе Лундберг, Франк Нтілікіна, Тайрік Джонс, Брендон Девіс, Олексій Покушевськи та Карлік Джонс, клуб також може підписати Давіса Бертанса.

“Деякі гравці самі хотіли покинути наш клуб. Ми мали плани щодо інших гравців і зробили певні кроки, домовившись з ними про припинення співпраці. У результаті ми створили абсолютно нову команду. Я думаю, ми маємо бути задоволені тим, що зробили влітку. Ця команда — одна з наймолодших у Євролізі. Середній вік – трохи більше 25 років. Ми гратимемо в агресивний баскетбол у всіх сенсах як у захисті, так і в нападі.

Потрібен час, щоб порозумітися, щоб гравці пізнали один одного, а також щоб вони зрозуміли мене і мій тренерський склад. Я завжди відкритий для спілкування зі своїми гравцями та сказав їм про це на першій зустрічі. Я чекаю, що вони поговорять зі мною, подумають про те, якою має бути їхня власна гра, а потім вплинуть на гру команди. Найголовніше, я хочу, щоб ми добре виступили на майданчику як команда”, – сказав Обрадович.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2541

2 думки про “Желько Обрадович зізнався, чому повністю змінив склад “Партизана” і взяв 13 нових гравців

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.