Зірковий американець назвав гравця НБА, який порадив йому перейти в клуб Євроліги

Зірковий американець назвав гравця НБА, який порадив йому перейти в клуб Євроліги 1 - basket.com.ua

Френк Камінскі, який до цього попередні 8 років кар’єри виступав за клуби НБА, цього літа приєднався до “Партизана”. Американець поділився враженнями від європейського баскетболу, а також назвав гравця, який порадив йому перейти до команди Євроліги.

Я дуже добре адаптуюся, мені легко, команда робить все, щоб мені було легко. Є гравці, які грають один з одним кілька років і допомагають мені з будь-яким питанням. Гра трохи відрізняється від НБА, але я також вчуся з часом. Добре, що підготовка триває так довго, є багато ігор і можна зрозуміти все з самого початку.

У грі тут більше контакту, хоча є й відмінності в деяких правилах. Наприклад, у захисті немає правила трьох секунд, і забити важче. Тому я також намагаюся частіше брати участь у командних іграх і думати більше в цьому ключі.

Але баскетбол всюди є баскетбол. Якщо ти хороший гравець, неважливо, з чого ти починав, де ти народився. НБА є дуже вимогливою лігою, і європейці починають приїжджати до Америки та грати дуже добре. Відповідно, сюди починають приїжджати такі американці, як я. Ми знаємо, який тут хороший рівень.

Я досить багато дивився Євролігу, коли був у НБА. Але деякі мої одноклубники, які грали в Європі, розповідали мені про високий рівень баскетболу. Богдан Богданович, з яким ми були одноклубниками минулого року за “Атланту”, не пропускав жодного матчу Євроліги.

Я не можу сказати те саме про себе, але я міг дивитися матчі. Останні п’ять років кожного літа я був вільним агентом, до мене завжди був інтерес від клубів Європи. Коли я розповів Богдану про “Партизан”, він сказав: “Іди туди!”. Він розповів мені найкращі речі про команду, тренера, усіх. Він змусив мене почуватися комфортно, і я прийняв пропозицію Партизана”, – сказав досвідчений центровий.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.