“Зборисько нікчем”. Екс-зірка НБА жорстко пройшовся по складу збірної США на чемпіонат світу

"Зборисько нікчем". Екс-зірка НБА жорстко пройшовся по складу збірної США на чемпіонат світу 1 - basket.com.ua

3-разовий участник Матчу всіх зірок НБА Гілберт Аренас розкритикував склад збірної США на чемпіонат світу 2023 року.

“Бачите склад, який є у Стіва Керра? Це зборисько нікчем. Жалюгідна група гравців. Слухайте, я радий за людей, які потрапили в заявку. Це круто для деяких хлопців. Вони потрапили туди, але я їх не знаю. Деякі з них, мабуть, навіть не виходять в старту у своїй команді.

Дивно, коли у вас є зіркові гравці, які дійсно є зірками і які хочуть брати участь в турнірі. А ви просто говорите: “Він не буде відповідати нашому стилю”. Звідки, чорт забирай, ти знаєш, що він не буде відповідати твоєму стилю, якщо ти не даси йому шансу? Запросіть усіх бажаючих і дозвольте показати свою здатність адаптуватися”, – заявив Аренас.

До складу збірної США з 12 осіб на чемпіонат світу входять Паоло Банкеро (“Орландо Меджік”), Мікал Бріджес (“Бруклін Нетс”), Джален Брансон (“Нью-Йорк Нікс”), Ентоні Едвардс (“Міннесота Тімбервулвз”), Тайріз Халібертон (“Індіана Пейсерс”), Джош Харт. (“Нікс”), Брендон Інгрем (“Нью-Орлеан Пеліканс”), Джарен Джексон-молодший (“Мемфіс Гріззліс”), Кемерон Джонсон (“Бруклін Нетс”), Уокер Кесслер (“Юта Джаз”), Боббі Портіс (“Мілвокі Бакс”) та Остін Рівз (“Лос-Анджелес Лейкерс”).

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Одна думка про ““Зборисько нікчем”. Екс-зірка НБА жорстко пройшовся по складу збірної США на чемпіонат світу

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.