Євробаскет-2022. Україна — Італія 84:73

Євробаскет-2022. Україна — Італія 84:73 1 - basket.com.ua

Євробаскет-2022. Група С

5 вересня. Мілан, Італія

Україна — Італія 84:73 (16:21, 22:21, 19:15, 27:16)

Євробаскет-2022. Україна — Італія 84:73 3 - basket.com.ua Євробаскет-2022. Україна — Італія 84:73 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

67 думок про “Євробаскет-2022. Україна — Італія 84:73

  1. Ігор Чорний сказав:

    Всех с победой!!! Думал с Эстонией это наш максимум, а тут Италию дома обыграли. Игра Ткаченка и Санона на Евро для меня открытие, они будующее сборной ну и Михайлюк , подтвердил свой класс. Три победы в трех матчах на Евро это круто, с времен Фрателло такой игры не помню ,так держать.

    2
  2. Игорь Сотник сказав:

    Навіть не хочеться читати негатив багатьох попередніх коментаторів. Більше хочеться згадати заголовок одного з попередніх постів, де Кирило Фесенко сподівається, що буде такий час, коли після перемоги України більшісь коментарів будуть вітальними. Вітаю всіх з перемогою над Італією !

    0
  3. Mikhno Oleg сказав:

    2 Олег Єрмолов. Чєл який має особисту думку щодо питання хто кращє Міхайлюк чи Дончич просто чекав цей матч. Кстаті це той самй чєл який не дивується коли Дончич кладе 0 з 8 трьох за матч, я думаю ви то теж памятаєте 😉

    2
  4. Vlad Alexandrov сказав:

    Ребята и тренер – молодцы! В начале 3ий четверти чувствовалось что тот момент когда должны переломать ход игры.

    Отдельное спасибо Айнарсу Багатскису – как настоящий отец для парней. Насчёт тайм-аута – та ничего страшного, победителей не судят:) Тем более что и нас серьезно не котировали..

    Эмоции радости и гордости такие как и в сезоне Будивельника 12/13:)

    Давайте порадуемся красивой победе наших ребят, еще раз Поздравляю!

    2
  5. Деннис Родман сказав:

    Гарний матч. Той день коли багато чого виходило, в захисті вдавалось сильно не провалюватись, а судді не свистіли все підряд, закривши очі. Всі хлопці молодці, відборолися, виділяти нікого не хочеться, була сильна саме команда. І тренер, цього разу все по ділу, так тримати і далі!

    3
  6. .Master. сказав:

    Вітаю команду, вболівальників та тренерів з перемогою💪🇺🇦
    Ватний дід-маразматик набирає до рота гівна в очікуванні невдалої гри України, тоді влаштує бенефіс, якщо раніше не лусне від злості 😂

    4
  7. Andrey Bychkov сказав:

    Вітання хлопцям, тренерам та вболівальникам збірної!
    Сьогодні гра у другій половині була майже ідеальною, а на мій погляд. Звісно для нашого рівня. Трохи по персоналіях.
    Дуже потужно зіграли у захисті усі, а в нападі Санон та Михайлюк зробили гру. Іссуф нарешті зумів швидкість поєднати є ефективністю. А Свят знов був лідером, у тому числі й у 4й чверті. Закинув декілька надважливих та надважких кидків.
    Чудово вистрелив сьогодні Ткаченко (хайлайт данк в першій половині має бути в ТОП моментів)
    Незважаючи на малу кількість очок, сьогодні сподобався Лень, в першу чергу у захисті на щитах, забезпечивши там нам перевагу.
    Нарешті корисно не тільки на бумазі, а й на паркеті, зіграв Близнюк. Так, очок не багато, але всі у вирішальну мить.
    Знов не дуже вдало зіграли Пустовий та Лукашов. Перший погано грав у захисті, зовсім не встигаючі на розмінах, другий взагалі на майданчику відбував номер.
    Не так корисно, як з естами зіграв Герун, та не пішла гра у Сидорова.
    Сьогодні треба відзначити Багу, сподобалась його спроба на початку 3й чверті зробити з нас Сан-Антоніо часів Данкана и Робинсона 🙂 Непогано вийшло, П’ятірка Михайлюк, Санон, Близнюк, Пустовий та Лень змусила італійців панікувати. САМЕ МИ ПОЧАЛИ ВЕСТИ ЦЮ ГРУ, А НЕ СУПЕРНИК, і з того часу почати вести перед. За це рішення подяка тренеру.
    Тепер, якщо нічого екстраординарного не станеться, ми посядем місце в групі не нижче 3го, тобто на Сербію виходити не маємо, усі інші не настільки суворі, тобто шанси потрапити до чвертьфіналу у нас будуть непогані, як на мій погляд.
    Завтра день відпочинку, нарешті наші 5 великих будуть мати багато роботи, стримуючи Фрика удвох ) Треба спокійно зіграти та не дуже ізганьбитися з рахунком ))
    Дякую за перемогу хлопцям! Слава Україні!

    7
  8. Paul сказав:

    Пекельна друга половина, браво команді! В захисті на периметрі, а також на підбираннях відіграли досить якісно, намагались не програти італійцям в русі. Але в нападі відверто полетіло, адже з комбінаційною грою знов проблеми, “зарішали” на індивідуальній майстерності Свята і Санона (плюс вибухнув Ткаченко).
    P.S. Щось треба робити з шаленою кількістю втрат, ну не можна так…

    3
  9. Oleg YERMOLOV сказав:

    Просто КРАСАВЦЫ! Санону таки пора в НБА, для Свята контракт в Торонто явно был мелковат, Ткаченко ждет хорошее будущее, если не зазнается, Лэнь нашел свою игру, хотя может и лучше, Близнюк чувствуется все-таки, что американец, Артем местами был неплох в паре с Лэнем! Ну и конечно БАГА это талантище!!! Всех с ПОБЕДОЙ! Новые у нас впереди!

    -2
  10. Oleg Kuzenkov сказав:

    Дякую команді за яскраві емоції! Якісний захист у другій половині надав можливість закинути “легкі” м’ячі, що зламало італійців. Схожє, що Свят знаходить прийнятний для нього ігровий рітм, що робить його гру проблемою для майбутних суперників. Й ще важливо – італійці фізично просіли у кінцівці гри. А гравці сб. України навпаки виглядали “свіжими”, що дуже важливо в таких тривалих та виснажливих турнірах, як Єврокап. УКРАЇНА ВПЕРЕД!

    2
  11. Владимир Туленко сказав:

    Тот случай, что 1 раз в год и палка стреляет. Итальянцы сами себе усложнили жизнь. Бестолковая, но результативная игра 1 в 1 (то есть срибол 3х3) победил. Да и судьи постарались…
    Теперь по поводу моей, якобы пророссийской позиции.
    1. Я единственный

    -1
  12. Alex Sokolov сказав:

    Сидоров. на своєму улюбленному безголовому коні, чи то сам безголовий вершник на нормальному коні. Мене дивує взагалі, що він робить в збірній? В захисті абсолютний імітатор та відбувайло часу. Пустовому потрібно прізвище змінити, бо на майданчику замість гравця бігає зміст цієї назви, просто жахливо виглядає. Герун більше ніж серун. Всі інші хлопці у повному порядку. молодці. Гадаю, що згадана мною трійця на майданчику у другій половині не повинна більше з’являтись, На відпочинок Леню, повинен виходити Скапінцев, хлопець за підбор бореться та в захисті відпрацьовує.

    -3
  13. Владимир Туленко сказав:

    Странный матч. То судьи явный фол Ткаченко не дали (он сам руку тянул), то Мелли ни за что 3 фол свиснули и убрали на лавку. Шальные дальние пока держат нас в игре. Напрашивается вливание “свежей крови” в лице Скапинцева и Зотова.

    -1
  14. Владимир Туленко сказав:

    Пока РЭ=-2 у Сидорова и Геруна. Это первая четверть. Пустовой в защите на периметре на прямых ногах ну ооочень хорош ) Итальянцы не забросили 5 с линии штрафных, наши только 1. Вот от этого и разница не 8-9, а только 5. Но, у нас всё впереди! Скапинцев с лавки усилит, если что!

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.