Янніс Адетокумбо назвав того, хто може стати кращим за нього

Янніс Адетокумбо назвав того, хто може стати кращим за нього 1 - basket.com.ua

Дворазовий MVP регулярного сезону НБА Янніс Адетокумбо після перемоги своєї команди над “Клівлендом” (117:102) похвалив 21-річного важкого форварда суперників Евана Моблі.

“Він може стати кращим за мене. Не бачу причин, чому він не може стати кращим за мене. Все залежить від нього. Я завжди намагатимуся стати краще. Кожен день. Але він має всі набори навичок, щоб стати дуже хорошим гравцем. Він вищий за 210 сантиметрів, він добре рухається, він вміє кидати.

Він дуже розумний. Як ви сказали, він дивиться записи інших гравців, що дуже добре для молодого гравця. Якщо він ставитиметься до цього серйозно, він стане великим”, – сказав дворазовий MVP ліги.

Еван Моблі був обраний на драфті 2021 року під №3. У цьому сезоні він набирає 14,5 очок, робить 8,5 підбирань, віддає 2,4 передачі і ставить 1,4 блок-шоти за 34 хвилини на паркеті.

У Янніса в другому сезоні статистика була скромнішою: 12,7 очок + 6,7 підбирань + 2,6 передач + 1,0 блок-шоти за 31 хвилину на паркеті .

 

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.