“Я радий бути тут”: Cаша Везенков дав першу прессконференцію у якості гравця “Сакраменто”

"Я радий бути тут": Cаша Везенков дав першу прессконференцію у якості гравця "Сакраменто" 1 - basket.com.ua

“Сакраменто” провів офіційну презентацію МVP минулого сезону Євроліги Саши Везенкова у якості свого гравця.

Для мене це дуже важливо, я радий бути тут. Я прийняв важливе рішення для своєї кар’єри, і я дуже радий, що обрав “Сакраменто”. Я дякую організації “Кінгз”, тому що в минулому сезоні ваші представники їздили в Європу, щоб побачити мене особисто. Цим ви показали мені, як сильно хочете мене бачити.

Я не люблю багато говорити. Я хочу показати, на що я здатний, на паркеті. Усі бачили, що Сакраменто зробив минулого року, і я хочу допомогти своїм досвідом. Я зроблю все, що скаже мені тренер, щоб ця команда могла продовжувати перемагати та вдосконалюватися.

Приїзди представників клубу до мене – це було ключовим для мого рішення. Усі в організації “Кінгз” виявляли до мене повагу. Я радий цьому. Минулого року “королі” були фантастичною командою, вони грали в чудовий баскетбол і, головне, вони перемагали. Я бачив не всі ігри, але менталітет команди допоміг мені в моєму рішенні.

Я прийняв важливе рішення. Моя сім’я, друзі та дівчина підтримують мене.  Це полегшує справи. Тут усі мені допомагають. Я почуваюся як вдома, хоча я був у Сакраменто лише кілька днів. Я зосереджений на тренувальних зборах, хочу довести, що можу грати з тими гравцями, яких бачив по телевізору. Я тут, щоб скористатися шансом.

Різниця між НБА та європейським баскетболом? Гра зовсім інша. Я розумію це. Мій тренерський штаб і товариші по команді допомагають мені адаптуватися. У будь-якому випадку мова йде про баскетбол. У НБА більше атлетизму. Я буду кожен день боротися, щодня важко працювати, щоб адаптуватися фізично і морально. Я готовий.

Чи брав я у когось поради перед переїздом? Я прислухався до думки моїх колишніх товаришів по команді, у тому числі і з “Олімпіакоса”. Врешті-решт рішення було самостійним. Так, я поговорив з родиною. НБА була для мене мрією. Я відчуваю, що ця конкретна команда і це середовище є ідеальною можливістю для мене залишити все позаду, щоб приїхати сюди, почати з нуля і боротися. Кожен початок важкий, але з часом я почуватимусь усе краще й краще“, – сказав Саша Везенков.

Баскетболіст буде грати під №7, адже №14, під яким форвард грав за “Олімпіакос”, закріплений за Оскаром Робертсоном.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.