“Я п’ять днів був практично без свідомості”: Боріша Симанич – про втрату нирки

"Я п'ять днів був практично без свідомості": Боріша Симанич - про втрату нирки 1 - basket.com.ua

Боріша Симанич, який через травму в матчі проти Південного Судану втратив нирку, розповів, як він себе почував у перші дні після операцій.

“Я справді почуваю себе супер! Спочатку було дійсно незручно. З кожним днем ​​стає все краще. Я також почав ходити і їсти, тому сподіваюся на швидке одужання.

Оскільки мене двічі робили операції, я п’ять днів був практично без свідомості. У мене навіть телефону не було. Коли мені вдалося фізично дотягнутися до мобільного телефону в перший раз, я надіслав їм повідомлення, і це дуже підняло їх моральний стан. Їхні перемоги для мене теж багато значать, тому ми таким чином доповнювали один одного. Я стежив за ними через мобільний додаток.

Чи буду я грати в баскетбол? Я поки що мало знаю. Звичайно, можливо, я буду грати знову. Знаю тільки, що три місяці нічого не робитиму. Мене очікують обстеження під час фізичних навантажень, а потім ми все дізнаємося“, – зізнався Симанич.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.