“Я не звик грати без м’яча”: Лука Дончич – про прихід у “Маверікс” Кайрі Ірвінга

"Я не звик грати без м'яча": Лука Дончич - про прихід у "Маверікс" Кайрі Ірвінга 1 - basket.com.ua

Лідер “Далласа” Лука Дончич заявив, що радий переходу в команду плеймейкера Кайрі Ірвінга, адже це дозволить йому змінити свою гру.

“Нам точно не вистачатиме тут Спенсера та Доріана, але Кайрі є Кайрі. Чемпіон НБА. Ймовірно, найкращий за поводженням з м’ячем за всю історію баскетболу. Дивовижний гравець, виступати з ним буде весело та цікаво.

Я ніколи не грав з таким виконавцем, як Кайрі, тож, очевидно, ми розбиратимемося щодо ситуації. Але гадаю, що все буде добре. Ми обидва вміємо грати з м’ячем. Для мене це буде щось нове, мені доведеться вчитися. Не рахуючи мого першого сезону, я ніколи не грав без м’яча. З таким хлопцем, як він, все буде трохи інакше“, – сказав Дончич.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7439

3 думки про ““Я не звик грати без м’яча”: Лука Дончич – про прихід у “Маверікс” Кайрі Ірвінга

  1. Freemen. сказав:

    Хахахаха)))) А я казав, що у Далласі почнуться проблеми і один з двох повинен буде піти. Ірвінг значно кращий гравець, але це не його клуб. А Дончич ще жодного матчу з ним не зіграв, а вже сцить.

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.