Визначились чемпіони світу з баскетболу 3х3

Визначились чемпіони світу з баскетболу 3х3 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна Сербії та жіноча збірна США виграли чемпіонату світу з баскетболу ​​3×3, який проходив у Відні.

У чоловіків Сербія продовжила свою успішну серію виступів на чемпіонатах світу, завоювавши свій шостий титул за 8 років, обігравши США 21:19 у фіналі. “Маестро” Деян Майсторович набрав рекордні 7 очок у матчі.

Латвія перемогла Бразилію з рахунком 22:12 і завоювала бронзову медаль. Дует у складі Карліса Ласманіса та Науріса Мієзіса набрав 13 очок у грі.

MVP Чемпіонату світу 3х3 у Відні став Страхіня Стоячич – найкращий скорер Сербії з 55 очками. Окрім нього до збірної турніра увійшли Джиммер Фредетт із США та Науріс Мієзіс з Латвії.

У жінок США втретє завоювали золото, перемігши з рахунком 16:12 проти минулорічних чемпіонок з Франції. Гейлі Ван Літ і Сьєрра Бердік разом набрали 14 очок і привели свою команду до перемоги.

Кемерон Брінк була в центрі американського нападу, завершивши турнір із 39 очками, що принесло їй звання MVP Кубка світу. Летиція Гуапо (Франція) і Марена Віттл (Австралія) також увійшли до команди турніру.

У грі за бронзу Австралія перемогла Китай з рахунком 21:20. Переможці були нагороджені кубками від президента ФІБА Хамане Ньянга.

Польський данкер Пьотр “Грабо” Грабовський переміг на змаганнях з данків. Срібло у Джоела Генрі (Великобританія), а Рафал “Ліпек” Ліпінський (Польща) здобув бронзу.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.