В’ячеслав Кравцов не зіграє за збірну України в лютому

В’ячеслав Кравцов не зіграє за збірну України в лютому 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України В’ячеслав Кравцов в інтерв’ю YouTube-каналу Mixed Zone повідомив про те, що не зможе допомогти національній команді в заключних матчах відбору на чемпіонат світу-2023 в лютому. Український центровий у поточному сезоні виступає в складі тайванського клубу “Стілерз”.

“У нас немає вікна ФІБА, тому матчі в чемпіонату Тайваню проходитимуть під час матчів збірної України в лютому. Клуб мене не відпускає в збірну, на жаль.

Така ситуація у наших гравців НБА, які не можуть приїхати в збірну під час сезону. Не приїздив і Артем Пустовий, коли виступав в Євролізі. Ось і тайванська ліга виявилась “підлою” в цьому сенсі”.

Нагадаємо, збірна України 23 лютого зіграє проти Італії, а 26 лютого протистоятиме команді НІдерландів. Для зберігання шансів на вихід у фінальну частину світової першості нашій збірній обов’язково потрібно вигравати обидва матчі.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.