Володимир Журжій: Три гравці “Черкаських Мавп” зробили результат

Володимир Журжій: Три гравці "Черкаських Мавп" зробили результат 1 - basket.com.ua

Наставник “Старого Луцька” Володимир Журжій поділився емоціями від матчу проти “Черкаських Мавп”, в якому його підопічні зазнали поразки.

Вітаю команду суперника із цілком заслуженою перемогою. Команда “Мавп”, якщо порівнювати цю команду із тою, з якою ми зустрічалися у першому баблі в Києві, вона майже повністю змінилася.

По-перше, змінився тренер. Додалися дуже якісні гравці, включаючи двох легіонерів.

Дуже якісна, напевно, одна з найкращих ігор Липовцева. Для нас це була така собі несподіванка. Якщо ми готувалися до протистояння проти лідерів команди, американських легіонерів, то гра Дмитра Липовцева стала для нас “холодним душем”. Три гравці, які доєдналися до “Мавп” вони і зробили сьогодні результат.

Стосовно гри своєї команди. Радує, що команда билась до останнього. Декілька вдалих для нас моментів і гра могла б зайти в клатч, але цих двох моментів ми так і не дочекалися. В кінцівці нам не вистачило холоднокровності, не вистачило рівня прийняття рішень. А “Черкаські Мавпи” взяли те, що дала їм гра і цілком заслужено перемогли“, – сказав Журжій.

Тріо Маквелл, Лейк і Липовцев набрали 63 очки з 80 командних. Всі вони підсилили клуб вже після початку сезону.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.