Володимир Журжій: “Повітряні тривоги внесли свої корективи в гру”

Володимир Журжій: "Повітряні тривоги внесли свої корективи в гру" 1 - basket.com.ua

Наставник “Старого Луцьку” Володимир Журжій поділився емоціями від перемоги над БК “Запоріжжя”.

“У “Запоріжжя” є два дуже досвідчених гравця, але одного з них сьогодні не було. Можливо, мої хлопці, побачивши, що Антона Буца не буде, зрозуміли, що з суперником буде простіше, ніж зазвичай. 

Але команда “Запоріжжя” показала і в минулому баблі в Черкасах, що може боротися. Ця гра винятком не стала. 

Повітрняні тривоги внесли свої корективи. Повністю не вдалося провести розминку перед грою, тільки почалася третя чверть – відразу закінчилася на 90 хвилин. Таке враження, що зіграли дві гри. Ймовірно, ці моменти вплинули, що наші лідери не змогли довго знайти свій ритм. 

Програли щит в першій половині. Хоча це дивно, адже у “Запоріжжя” не було основного високого гравця. У другій половині підтягнули цей компонент, а коли ще один лідер суперника Роман Морозов отримав п’ятий фол, то хлопці десь забили очки на досвіді і довели гру до переможного кінця“, – сказав Володимир Журжій.

“Молоді гравці не спроможні тримати темп і навантаження, яке вони отримують під час матчу, перебуваючи під пресингом. Я вважаю, що 26 втрат – наш наріжний камінь, який не дозволив нам розвити успіх.

Ми мали проблеми з ростером. Антон Буц, наш основний центровий, захворів. Ми були не в повному складі. Три чверті ми боролися, але сили закінчилися. Ми підсіли і на цих швидкостях вже не могли догравати гру.

На жаль, на сьогодні три чверті – це показник нашої команди. Треба додавати у фізичній підготовці, додавати у щільності в захисті, а в нападі не робити таких не потрібних помилок. 

Чи зіграє Буц? У мене зараз немає інформації від нашого лікаря. Можливо, він таки вийде на паркет у цьому баблі“, – сказав Дмитро Щіглинський.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.