Володимир Коваль: “Зараз я вже б не знімав команду і дограв матч проти “Політехніки”

Володимир Коваль: “Зараз я вже б не знімав команду і дограв матч проти "Політехніки” 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Дніпра” Володимир Коваль підбив підсумки сезону Суперліги. Зокрема керманич срібних призерів чемпіонату України прокоментував своє рішення зняти команду з матчу проти “Політехніки-Галичини”, за що “Дніпру” було присуджено технічну поразку. 

Про невдалий старт сезону

“Початок сезону вийшов для Дніпра невдалим. Ми розраховували на перемоги і з Одесою, і з Києвом. З Будівельником ми вигладяли непогано, але була прикра поразка від них та від БІПИ. Програли Київ-Баскету на останній секунді. Після цих трьох поразок нам було тяжко психологічно, але ми змінили підхід до тренувального процесу”.

Про зняття команди в матчі проти Політехніки-Галичини

“Зараз я б не забирав команду, дограв би матч. Можливо, отримав би технічний фол, можливо, мене б видалили, але команду я б з майданчика не забирва. Але є, як є. Це очко, яке в нас забрали, через технічну поразку, воно протягом всього сезону тисло на мене і, думаю, на кожного гравця команди. Але ми його повернули в домашньому матчі проти Будівельника і це було дуже важливо для нас”.

Про прогрес Дніпра по сезону

“Ми зрозуміли, що команда додає в баблі в Івано-Франківську, де ми виграли в БІПИ 40 очок і нас ніхто не міг зупинити. Ми з тренерським штабом дивились на команду і дуже раділи, що в нас щось виходить.

Найкращий матч в сезоні? Це домашня гра з Будівельником, яку ми виграли. Вона була дуже високого рівня, як по захисту, так і по нападу. До цього в трьох попередніх матчах з Будівельником ми не могли забити 70 очок, а в цій грі забили майже 80 і це було ключем до перемоги. Ми дуже ретельно розбирали суперника, дуже ретельно готувалися і знайшли слабкі сторони Будівельника в захисті. Але вони дійсно дуже хороша команда і заслужено здобув золоті нагороди чемпіонату”.

Чому не вдалося зупинити Будівельник по сезону

“Досвід Будівельника більший за наш, хоча у нас теж є досвідчені гравці. Але в киян таких гравців сім, а в нас три. Далі у нас є молодь, на яку ми розраховували, але молодь не відразу зрозуміла, що таке Суперліга. Хоча й рівень цьогорічної Суперліги був не настільки високим, як ми звикли. Але все одно гравців із досвідом, як у Кольченка, Сандула, Конєва… Конєв — це MVP чемпіонату і це було видно з першого матчу. Плюс Олександр Кольченко, який провів дуже непоганий сезон, Макс Сандул — найкращий центровий чемпіонату. Дуже важко було з ними боротися і тільки в четвертій грі ми змогли знайти ключ до перемоги”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Одна думка про “Володимир Коваль: “Зараз я вже б не знімав команду і дограв матч проти “Політехніки”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.