Відомого екс-гравця НБА засуджено до 10 років в’язниці

Відомого екс-гравця НБА засуджено до 10 років в'язниці 1 - basket.com.ua

Колишнього свінгмена “Нетс” Терренса Вільямса засудили до 10 років тюремного ув’язнення за шахрайство з медичним та соціальним забезпеченням НБА для колишніх гравців.

У 2021 році Вільямсу та 17 іншим екс-баскетболістам НБА, серед яких найвідомишим є чемпіон в складі “Бостона” Тоні Аллен, були пред’явлені звинувачення у ретельно продуманій змові з метою крадіжки 5 мільйонів доларів з фонду ліги. Минулого року Терренс визнав себе винним у координації схеми. Вільямс також заробив 346 тисяч доларів у вигляді відкатів за організацію махінацій.

Вільямсу наказано виплатити 3,1 мільйона доларів в якості компенсації. 2,5 мільйона доларів із цієї суми будуть передані в фонд охорони здоров’я ліги, а 650 тисяч конфіскує федеральний уряд.

Вільямс був обраний під 11-м номером на драфті 2009 року клубом “Нью-Джерсі Нетс”. В НБА він грав за “Нетс”, “Хьюстон Рокетс”, “Сакраменто Кінгз” та “Бостон Селтікс”.  У нього також є досвід виступу в Китаї, Туреччині, Домініканській Республіці, Філіппінах, Пуерто-Ріко, Мексиці, Ізраїлі та Венесуелі.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1903

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.