Відбір на ЧЄ-2023 з баскетболу 3х3: відеотрансляція

Відбір на ЧЄ-2023 з баскетболу 3х3: відеотрансляція 1 - basket.com.ua

Чоловіча та жіноча збірні України з баскетболу 3х3 продовжують свої виступи у кваліфікації чемпіонату Європи.

Наші команди ведуть боротьбу за вихід у фінальну частину європейської першості в рамках відбіркового турніру, що проходить в Констанці, Румунія.

У неділю, 11 червня, жіноча збірна продовжить свої виступи в груповому раунді – вона зіграє з Іспанією та Швейцарією. Чоловіча збірна стартує в плей-оф чвертьфінальним матчем з Іспанією.

Нагадаємо, в перший день обидві наші збірні здобули по дві перемоги – чоловіки виграли у Німеччини та Італії, і з першого місця в групі вийшли в чвертьфінал. Жіноча команда здобула перемоги над Сербією та Данією, разом з Іспанією маючи 100% результат в групі.

У фінальну частину у чоловіків потрапляють фіналісти етапу в Констанці, а також переможець матчу за 3 місце. В жіночій сітці напряму у фінальну частину виходять переможниці груп А та В, в яких зіграють по п’ять команд. Третю путівку на чемпіонат Європи розіграють команди, які посядуть другі місця в групах.

Розклад матчів жіночої збірної:

Україна – Іспанія 16:15
12:25 Швейцарія – Україна

Початок матчу чоловічої збірної України проти Іспанії – 12:50.

День 2 (11 червня). Ранкова сесія

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.