Величезна плутанина з квитками на Євробаскеті змушує грецьких уболівальників платити двічі

Величезна плутанина з квитками на Євробаскеті змушує грецьких уболівальників платити двічі 1 - basket.com.ua

Уболівальники, які купили квитки, коли збірна Греції вже забезпечила собі перше місце в групі С, але до того, як було оголошено офіційний розклад недільних ігор, стали жертвами жорстокої несподіванки.

Хоча на їхніх квитках чітко вказано, що вони призначені для ігор C1+D4 та D2+C3, тобто для першої та третьої команд групи C та другої та четвертої команд групи D, їм повідомили, що ці квитки дійсні для двох ранніх недільних ігор, оскільки на квитку також надруковано годину першої гри о 12:00 CET.

Величезна плутанина з квитками на Євробаскеті змушує грецьких уболівальників платити двічі 3 - basket.com.ua

На даний момент немає чіткої відповіді від квиткової компанії щодо цієї плутанини та того, чому вболівальники, які купили квитки, щоб побачити Грецію, практично змушені дивитися матчі Україна – Польща та Фінляндія – Хорватія, а потім знову платити, щоб побачити гру національної збірної Греції о 20.45.

В результаті на даний момент багато квитків на ранкову фінальну зону перепродуються онлайн розчарованими грецькими вболівальниками.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7311

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.