“Вашингтон” може переїхати в інший штат

"Вашингтон" може переїхати в інший штат 1 - basket.com.ua

Власники “Кепіталс” та “Уізардс” ведуть переговори з владою штату Вірджинія про переїзд хокейної та баскетбольної команд до Північної Вірджинії, передає Washington Post.

Вірджинія – сусідній штат Меріленду. Кордон проходить через річку Потомак, яка поділяє Вашингтон та Арлінгтон. Північною Вірджинією називають регіон, що включає кілька округів на захід та південь від Вашингтона.

The Post інформує, що представники компанії Monumental Sports & Entertainment, яка володіє командами “Кепіталс”, “Уїзардс” та “Містікс”, провели попередні переговори щодо можливого розміщення арени поряд з новим комплексом HQ2 компанії Amazon в районі National Landing в Арлінгтоні.

Наразі команди НХЛ, НБА та жіночої НБА грають на арені Capital One у центрі Вашингтона, яка була відкрита у 1997 році, – новий стадіон перебуватиме за 15 км на південь. Арена належить Теду Леонсісу, засновнику та генеральному директору компанії Monumental.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.