Валерій Плеханов: “Ми програли щит. Я не задоволений цим”

Валерій Плеханов: "Ми програли щит. Я не задоволений цим" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Будівельника” Валерій Плеханов поділився емоціями від перемоги над “Карху”, а також зізнався, що до матчів ENBL вирішили підключити склад “Будівельника”, який грає у Суперлізі.

“Дуже приємно обіграти сильну команду в них вдома. Окремо хочу відзначити наших вболівальників, це перший матч, коли ми відчували себе практично в рідних стінах.

Команда не проста, але ми їм влаштували декілька антирекордів. По-перше, п’ять трьохочкових за гру – це антирекорд сезону для “Карху”. Я вважаю, що план захисту периметру в нас спрацював.

Ми програли щит. Я не задоволений цим. Дуже багато віддали на своєму щиті. Це турбує в контексті наступних ігор, адже ця помилка повторяється у нас від матчу до матчу.

Задоволений виходом на друге місце, тепер все в наших руках. Треба зробити ще один не простий крок. “Левіце” довів, що це не простий клуб, на виїзді обігравши “Хапоель”. Розслабленості немає, готуємось до гри.

Вихід Гранта? Десь за 45 хвилин до гри підійшов лікар та сказав, що Грант хоче вийти хоча б на розминку. У нього гайморит, він п’є антибіотики, але його бійцівські якості нам допомогли. Без нього нам було б набагато складніше.

У нас буде трохи зіпсована підготовка. Не дуже зручний графік ENBL, який накладається на наші матчі. Зроблю невеличкий анонс, що 6 лютого проти “Любліна” буде грати ростер Забірченка. Ми віддамо з нашого складу Тиртишника, Грицака і Маяускаса, якщо він одужає.

Інші будуть готуватися до “Левіце. Ці гравці зіграють за команду Забірченка і повернуться до нас, бо 8 лютого матч з “Левіце”, а 10 лютого у нас знову матч ENBL проти “Шауляю“, – сказав Валерій Плеханов.

Київський клуб в ENBL здобув три перемоги з трьох матчів. “Старт” з Любліна має показник 4-1 в ENBL, а в чемпіонаті Польщі з результатом 6-11 посідає 12-те місце. За цей клуб грає екс-форвард “Миколаєва” Трой Барніс та колишній легіонер Будівельника.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.