Валерій Плеханов: “Деякі гравці не знайшли мотивацію на гру”

Валерій Плеханов: "Деякі гравці не знайшли мотивацію на гру" 1 - basket.com.ua

Валерій Плеханов прокоментував поразку “Будівельника” від “Левіце”.

Звичайно, після поразки емоції негативні. Прокро, що деякі гравці не знайшли мотивацію на цю гру та не стали викладатися сьогодні на повну силу. Проти таких гравців будуть задіяні певні санкції, адже терпіти невиконання настанов ніхто не буде. 

Прикро, що для своїх вболівальників ми грали погано. Питання тут не в результаті, а у змісті гри. Зміст гри мені не сподобався, я прошу вибачення перед вболівальниками, сподіваюсь, такого більше не повториться.

Ротація? Ми побудували її так, що відповідальність за результат лягала на стартову п’ятірку. Вони вийшли після тайм-ауту, якщо я не помиляюсь, ще за рахунку 72:72 і програли десять очок. Кожен з лідерів не влучив по 2-3 рази. 

Напевно, треба було ризикнути і закінчувати іншими гравцями. Дуже хотілося, щоб лідери проявили сьогодні свої лідерські якості. Будемо виправляти помилки, сподіваюсь, 8 лютого це не повториться. Розраховую, на більш змістовну гру“, – сказав Валерій Плеханов.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.