Валерій Плеханов: “Було важко до “Будівельника” запрошувати легіонерів”

Валерій Плеханов: "Було важко до "Будівельника" запрошувати легіонерів" 1 - basket.com.ua

Головний тренер київського “Будівельника” Валерій Плеханов розповів, де його застав початок війни.

Це був матч національної збірної (в Іспанії – прим.). Я був перший раз запрошений до тренерського складу національної команди. Все почалося о сьомій ранку. З того моменту життя перевернулося зовсім.

Гравці підійшли до тренерського складу і просили не грати цю гру, але все ж грали. Але це був не баскетбол. Дуже такі тяжкі відчуття від тієї гри“, – сказав він.

Також Валерій Плеханов розповів про те, як йому працювати з клубом, мешкаючи за кордоном.

Це найтитулованіший клуб України. (Очолювати його – прим.) Це честь для будь-якого тренера. Ми живемо подвійним життям. Одне в телефоні, а інше на майданчику. Виходить, що від телефону відволіктись допомагає лише перебування на майданчику“, – додав наставник.

Згадав спеціаліст і свій рідний Донецьк, який вже майже 9 років перебуває в окупації.

Слідкую за тим, що відбувається в Донецьку. Це місто для мене рідне. Дуже шкода, що воно зазнає руйнувань. На це боляче дивитись. З останнього, це коли “прилетіло” в Дружківку. Цей льодовий палац, який зруйнували… Просто жах. Наш український ростер очолює Діма Забірченко, він сам з Дружківки. Ми з ним на цю тему поспілкувались, дуже сильно засмутилися.

Згадав досвідчений тренер і комплектацію команди на цей сезон.

Клуб збирався дуже важко. Було дуже важко переконати навіть легіонера, що це важливо, що це потрібно і перспективно”, – сказав Плеханов.

0

Автор публікації

Офлайн 25 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7231

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.