Вадим Пудзирей: “Подяка “Старому Луцьку”, що чинили опір до кінця”

Вадим Пудзирей: "Подяка "Старому Луцьку", що чинили опір до кінця" 1 - basket.com.ua

Наставник “БІПА-Одеська область” Вадим Пудзирей прокоментував перемогу своєї команди над “Старим Луцьком”. 

“Старий Луцьк” дуже впевнено вдома завжди грає. У них гарний склад. У нас з’явилося двоє нових гравців, яких ми інтегруємо в команду.

У нас була нестабільність в грі. У нападі були гарні моменти, а по захисту є питання. Я побачив у хлопців розслабленість. Не сподобалось, коли ми відірвалися, а “Луцьк” нас наздогнав. Їм теж велика подяка, що вони чинили опір, грали до кінця. 

Нам треба буде розібрати наші помилки та налаштовуватись добре на кожний поєдинок. Будемо над цим працювати“, – сказав Вадим Пудзирей.

Головний тренер “Старого Луцьку” Володимир Журжій також поділився емоціями від гри.

“Результат, звичайно, негативний. Я вітаю суперника з перемогою, він зараз йде на другому місці в таблиці, я вважаю, це цілком закономірно. “БІПА” – дуже хороша команда, яка іноді бере від гри навіть те, що гра їй не дає. Витискають з моментів майже все.

Я б розділив гру на дві поливини. В першій половині ми дали лідерам суперника, особливо Рябчуку, впіймати свою гру і забити легкі очки. У нього був старт 3/3 трьохочкові. Взагалі відсоток реалізації трьохочкових у суперника високий- 65%. Це захмарний відсоток, але опонент демонструє такий відсоток, бо дозволяє наш захист.

Перша половина була цілком провальна. Лише за рахунок перехоплень та агресивних дій ми залишилися в грі. В третій чверті ми почали захищатися, коли ми почали до “БІПИ” підбиратися, то в них знаходився гравець, який забивав не дуже логічні, можливо, навіть важкі кидки. Через це ми відкочувлись на неприйнятну для нас відстань“, – сказав він.

 

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.