В’ячеслав Кравцов: “Відчуваю себе однаково, що в 25, що в 35”

В'ячеслав Кравцов: "Відчуваю себе однаково, що в 25, що в 35" 1 - basket.com.ua

Центровий та капітан збірної України В’ячеслав Кравцов після матчу з Нідерландами (75:76) підбив підсумки останньої контрольної гри та збору, який передував пре-кваліфікації Олімпійських ігор.

Перші враження від матчу проти Нідерландів?

– В цілому ми гарно провели збір, дуже багато було нових принципів у захисті та нападі. Ми повністю змінили стиль гри, тому деяким гравцям важко було перебудуватися. У нас такий збір, що ми не підводили форму конкретно під ці матчі. Ми були втомлені, були під навантаженням.

Нідерланди грали в дуже швидкий баскетбол і було дуже “невчасно” під кінець збору бігати за такою швидкою командою. Але, тим не менш, ми грали достойно та показали гарний баскетбол.

В цій грі ми відпрацьовували наш захист та напад. Авжеж, хотіли виграти, але більше були сконцентровані на тому, щоб відпрацювати наші схеми.

Ти в хорошій формі, маєш багато ігрового часу. Як оціниш свій фізичний стан?

– Мені всі ставлять це питання, але що я можу сказати? Велике дякую моїм батькам, вони дали таку генетику, що я себе однаково відчуваю, що в 25, що в 35. Я такий же атлетичний, швидкий, сильний, тримаю темп гри, не втомлююсь. Якщо говорити про мій останній сезон, я грав у швидких лігах, де встигав і непогано себе почуваю.

Як Віталій Степановський змінив цю команду?

– Ми повністю змінили стиль гри, було дуже багато нових правил. Ми змінили захист. Тренер вимагає багато працювати, він не дає нікому розслаблятися, ти повинен працювати кожну секунду, інакше підеш на лаву запасних.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 752

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.