В НБА очікують, що Леброн Джеймс продовжить контракт з “Лейкерс”

В НБА очікують, що Леброн Джеймс продовжить контракт з "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

Починаючи з четверга, 4 серпня, зірковий форвард “Лейкерс” Леброн Джеймс отримує можливість підписати продовження контракту з клубом.

Джеймс зараз має контракт лише на сезон-22/23, за який отримає 44,5 мільйона. Джеймс може підписати або річне продовження на 47 мільйонів доларів, або 2-річну угоду на 97 мільйонів.

Як повідомляє NBC Sports, у лізі очікують, що 37-річний Джеймс скористається можливістю і продовжить контракт із “озерниками”.

«Більшість людей у ​​лізі, з якими поспілкувався NBC Sports, очікують, що Джеймс підпише те чи інше продовження. В якийсь момент. Можливо, він постарається використовувати важелі впливу, щоб натякнути на необхідність змін у складі – хоча Роб Пелінка і компанія і без того намагалися обміняти Вестбрука – але, в будь-якому випадку, Леброн не справляє враження людини, яка хоче втекти з Лос-Анджелеса”, – інформує NBC Sports.

Угода може бути укладена у будь-який час до відкриття ринку вільних агентів у 2023 році.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 6947

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.